Dogodki

Kulinarični dogodki

Včasih si zadamo cilj kuhanja, včasih povabimo kakšnega chefa v goste, včasih je kakšna posebna priložnost, ki kliče po posebnem meniju. Prijavite se na novice in bodite obveščeni o vseh naših dogodkih.

Zaradi negotove situacije trenutno kulinaričnih dogodkov ne izvajamo. Naročite se na naše kulinarične novice in bodite obveščeni o vseh prihajajočih dogodkih.

VABLJENI NAZAJ

VABLJENI NAZAJ

Toplo vas pozdravljamo nazaj v naši restavraciji! Upamo, da ste imeli čudovit dopust in se počutite osveženi ter pripravljeni na nove kulinarične užitke.

DIVJI KULINARIČNI VEČER

DIVJI KULINARIČNI VEČER

V četrtek 25.5.2023 ob 18.30 bomo že 12. zapored pripravili kulinarični večer s poudarkom na Divji hrani. Tokrat smo v goste povabili kuharskega divjaka Jakoba Pintarja iz ljubljanskega Tabara in vinsko klet Mlečnik iz Vipave, ki nas že vrsto let navdušuje z naravnimi vini.

KUHARSKI TEČAJ: Eksplozija okusa in zdravja

KUHARSKI TEČAJ: Eksplozija okusa in zdravja

Tokrat smo na tečaj povabili nutricistko Mojco Cepuš, ki trdno verjame, da je zdrava hrana okusna. Ponedeljek, 6.3.2023 ob 16.00 in torek 7.3.2023

VEGANSKI VIKEND

VEGANSKI VIKEND

Tema vikenda je tokrat veganska. Glavne zvezde naših krožnikov bodo tokrat rastline. Vse sile bomo usmerili v to, da iz njih izvabimo čim več različnih okusov in tekstur ter tako pripravimo maksimalno okusne jedi. Poskrbeli bomo tudi za vaše ne-veganske spremljevalce, saj bo na voljo tudi nekaj jedi iz našega rednega jedilnega lista.

KUHARSKI TEČAJ Azija po moje

KUHARSKI TEČAJ Azija po moje

Naša družinska potovanja so pri meni vzbudila strast do Azijske kuhinje. Če vas zanima kako pripravim sushi, tataki, gyoza, katsu in še kaj, se mi pridružite na tečaju v torek, 17.1.2023

KUHARSKI TEČAJ – Enostavno svečano

KUHARSKI TEČAJ – Enostavno svečano

Tokrat vam pokažemo kako se pripravite na kuhanje več hodnega menija na tak način, da boste tudi vi uživali v svečanih večerjah pri vas doma. Skrivnost je seveda v predpripravi.

Vikend tartufov 25-27.11.2021

Vikend tartufov 25-27.11.2021

Med 25. in 27. novembrom bomo pripravili čisto nov menu v katerem bomo vključili sveže bele in črne tartufe. Število menijev bo omejeno, zato pohitite z rezervacijo 03 62 00 723 ali info@pavus.si

Martinovo 2021

Martinovo 2021

Tudi letos pripravljamo martinov menu in sicer od četrtka do sobote oz. od 11.11. do 13.11.2021. Pridružite se nam in rezervirajte svojo mizo.

Kulinarični večer

Kulinarični večer

Lahko, nežno in breztežno - Po dolgem času organiziramo kulinarični večer, kjer boste lahko uživali in se hkrati malo izobraževali.

RENT-A-BIKE

RENT-A-BIKE

Najemite e-kolo in raziskujte okolico restavracije Pavus po številnih kolesarskih poteh v okolici.

Kulinarični večer DIVJE

Kulinarični večer DIVJE

Vsi, ki nas poznate veste, da ves čas nekaj nabiramo. Na travniku, v gozdu & ob reki. Vse nabrano ponudimo tudi vam, saj jo vključujemo v večino naših jedi. Enkrat na leto pa je tisti poseben dan, ko nas obišče tudi Dario Cortese..

JRE Kulinarični večer BOŠKINAC & Pavus

JRE Kulinarični večer BOŠKINAC & Pavus

Zelo smo veseli, počaščeni in ponosni, da k nam prihaja ekipa Boškinac, ki so ena najboljših lokaciji za uživanje v celoti. Z vrhunsko restavracijo, butičnim hotelom in vrhunskimi vini predstavljajo vrh hrvaške gastronomije in turizma.

Homage jastogu

Homage jastogu

So sestavine, ki si jih ne privoščimo vsak dan. Čeprav smo iz stroke in čeprav poznamo vse dobavitelje, so tudi za nas Chefe še vedno sestavine, ki si jih ne privoščimo vsak dan, do katerih imamo še posebno spoštovanje in ki nas še posebno veselijo.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj