Dogodki
Kulinarični dogodki
Včasih si zadamo cilj kuhanja, včasih povabimo kakšnega chefa v goste, včasih je kakšna posebna priložnost, ki kliče po posebnem meniju. Prijavite se na novice in bodite obveščeni o vseh naših dogodkih.
Zaradi negotove situacije trenutno kulinaričnih dogodkov ne izvajamo. Naročite se na naše kulinarične novice in bodite obveščeni o vseh prihajajočih dogodkih.
Tartufi vikend
Ker nam jesen postreže z najbolj dišečo gomoljiko, ji bomo v restavraciji Pavus namenili pozornost cel vikend in celoten menu. Začnemo v petek, 29. novembra, do sobote 30. novembra 2024
MARTINOV TEDEN
Poiskusite Martinove jedi od 8 do 16.11. 2024 - Za vinoljube najpomembnejši praznik v letu -Martinovo- bomo praznovali s pojedino kot se spodobi. Uporabili bomo vse tradicionalne sestavine in jih pripravili po naše. Pečeno gos bomo zamenjali s hrustljavimi, dišečimi in vznemirljivimi jedmi v več hodnem meniju ter preverili nov vinski letnik.
KUHARSKI TEČAJ: Enostavno svečano
Skupaj bomo raziskovali umetnost priprave svečanega decembrskega menija. Skrivnost je seveda v predpripravi..
Prihajajoči dogodki
Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih: Martinov teden, Vikend tartufov, veganski vikend.. preberite več tukaj.
Cocktail showcooking zabava
Lanski Show cooking večer bomo letos še nadgradili z DJ El Timo-m in koktejli, ki jih bo mešal eden najboljših slovenskih barmanov Anže Tomšič. Obeta se nam sproščen večer, ki ga bomo napolnili z dobro glasbo, kreativnimi koktejli in pa hrano, ki jo bo chef Marko skupaj z ekipo pripravil pred vami. Rezervirajte ta unikaten dogodek, kot ga v Pavusu še ni bilo. Četrtek, 20.junij 2024
Divji večer
Dogodek z najdaljšo tradicijo v restavraciji Pavus, bomo seveda organizirali tudi letos. Že 14. večer po vrsti, bomo tudi tokrat posvetili naravi in divjim sestavinam. Zagotovo najbolj divji menu v letu z divjo vinsko spremljavo.Pridružil se nam bo mladi in strastni chef Bistroja Georgie iz Ljubljane: Gregor Jelnikar
PIKNIKovanje KRESovanje
Tokratna misija je spremeniti, začiniti in narediti piknik jedi kar se da vznemirljive in zabavne. Poglej meni in rezerviraj čisto drugačne jedi, kot ste jih bili vajeni!
DIVJI KULINARIČNI VEČER
V četrtek 25.5.2023 ob 18.30 bomo že 12. zapored pripravili kulinarični večer s poudarkom na Divji hrani. Tokrat smo v goste povabili kuharskega divjaka Jakoba Pintarja iz ljubljanskega Tabara in vinsko klet Mlečnik iz Vipave, ki nas že vrsto let navdušuje z naravnimi vini.
KUHARSKI TEČAJ: Eksplozija okusa in zdravja
Tokrat smo na tečaj povabili nutricistko Mojco Cepuš, ki trdno verjame, da je zdrava hrana okusna. Ponedeljek, 6.3.2023 ob 16.00 in torek 7.3.2023
KUHARSKI TEČAJ Azija po moje
Naša družinska potovanja so pri meni vzbudila strast do Azijske kuhinje. Če vas zanima kako pripravim sushi, tataki, gyoza, katsu in še kaj, se mi pridružite na tečaju v torek, 17.1.2023
KUHARSKI TEČAJ – Enostavno svečano
Tokrat vam pokažemo kako se pripravite na kuhanje več hodnega menija na tak način, da boste tudi vi uživali v svečanih večerjah pri vas doma. Skrivnost je seveda v predpripravi.
Vikend tartufov 25-27.11.2021
Med 25. in 27. novembrom bomo pripravili čisto nov menu v katerem bomo vključili sveže bele in črne tartufe. Število menijev bo omejeno, zato pohitite z rezervacijo 03 62 00 723 ali info@pavus.si
Kulinarični večer
Lahko, nežno in breztežno - Po dolgem času organiziramo kulinarični večer, kjer boste lahko uživali in se hkrati malo izobraževali.
Kulinarični večer DIVJE
Vsi, ki nas poznate veste, da ves čas nekaj nabiramo. Na travniku, v gozdu & ob reki. Vse nabrano ponudimo tudi vam, saj jo vključujemo v večino naših jedi. Enkrat na leto pa je tisti poseben dan, ko nas obišče tudi Dario Cortese..
JRE Kulinarični večer BOŠKINAC & Pavus
Zelo smo veseli, počaščeni in ponosni, da k nam prihaja ekipa Boškinac, ki so ena najboljših lokaciji za uživanje v celoti. Z vrhunsko restavracijo, butičnim hotelom in vrhunskimi vini predstavljajo vrh hrvaške gastronomije in turizma.
Homage jastogu
So sestavine, ki si jih ne privoščimo vsak dan. Čeprav smo iz stroke in čeprav poznamo vse dobavitelje, so tudi za nas Chefe še vedno sestavine, ki si jih ne privoščimo vsak dan, do katerih imamo še posebno spoštovanje in ki nas še posebno veselijo.
Bodite vedno obveščeni!
Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.