Novice

Homage jastogu

Poseben dogodek samo ta petek in soboto (7.in 8.junij 2019)

So sestavine, ki si jih ne privoščimo vsak dan. Čeprav smo iz stroke in čeprav poznamo vse dobavitelje, so tudi za nas Chefe še vedno sestavine, ki si jih ne privoščimo vsak dan, do katerih imamo še posebno spoštovanje in ki nas še posebno veselijo.

V restavracijah si jih običajno ne naročimo, saj so dragi in dostikrat v kuhinji uničeni, žal.

Pred časom sem s prijatelji Chefi imel privat večerjo posvečeno jastogom. Enostavno smo naročili škatlo in potem kuhali in kuhali in uživali. In zakaj tega ne bi delili tudi z vami.

Naročil sem jastoge iz Francije in z njimi bomo ustvarjal na klasičen francoski način – samo ta petek in soboto za omejeno število oseb. Se nam boste pridružili?

Rezervacije obvezne s pripisom »jastog« na info@pavus.si ali 03 62 00 723

Cena 5 hodnega menija je 75€

SHOWcooking poletni večer

SHOWcooking poletni večer

Poletni večeri na grajski terasi so kot naročeni za dogodke na katerih bomo jedi ustvarjali pred vašimi očmi, saj se kuharji pridružimo gostom na terasi. Zraven bomo postregli s kreativnimi pivi iz Pivovarne CLEF in nekaj domačimi cocktaili. Za vzdušje bo poskrbel DJ. Za hrano Marko s Pavus ekipo in pa gost, prijatelj, chef Miran Ojsteršek iz gostilne Oštirka.

PRIDRUŽE SE NAM - iščemo kuharja in pomivalca

PRIDRUŽE SE NAM - iščemo kuharja in pomivalca

V našo ekipo bomo sprejeli 2 nova člana. Kaj vam nudimo in kaj zahtevamo preverite tukaj:

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih:.. preberite več tukaj.

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

MICHELINOVA ZVEZDICA

MICHELINOVA ZVEZDICA

Z veseljem in navdušenjem sporočamo, da nam je Michelinov kulinarični vodič po restavracijah podelil 1 zvezdico. Preberite več o podelitvi, poglejte prejem in izjave...

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti