Novice
Homage jastogu
Poseben dogodek samo ta petek in soboto (7.in 8.junij 2019)
So sestavine, ki si jih ne privoščimo vsak dan. Čeprav smo iz stroke in čeprav poznamo vse dobavitelje, so tudi za nas Chefe še vedno sestavine, ki si jih ne privoščimo vsak dan, do katerih imamo še posebno spoštovanje in ki nas še posebno veselijo.
V restavracijah si jih običajno ne naročimo, saj so dragi in dostikrat v kuhinji uničeni, žal.
Pred časom sem s prijatelji Chefi imel privat večerjo posvečeno jastogom. Enostavno smo naročili škatlo in potem kuhali in kuhali in uživali. In zakaj tega ne bi delili tudi z vami.
Naročil sem jastoge iz Francije in z njimi bomo ustvarjal na klasičen francoski način – samo ta petek in soboto za omejeno število oseb. Se nam boste pridružili?
Rezervacije obvezne s pripisom »jastog« na info@pavus.si ali 03 62 00 723
Cena 5 hodnega menija je 75€
Bodite vedno obveščeni!
Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.