Novice

Homage jastogu

Poseben dogodek samo ta petek in soboto (7.in 8.junij 2019)

So sestavine, ki si jih ne privoščimo vsak dan. Čeprav smo iz stroke in čeprav poznamo vse dobavitelje, so tudi za nas Chefe še vedno sestavine, ki si jih ne privoščimo vsak dan, do katerih imamo še posebno spoštovanje in ki nas še posebno veselijo.

V restavracijah si jih običajno ne naročimo, saj so dragi in dostikrat v kuhinji uničeni, žal.

Pred časom sem s prijatelji Chefi imel privat večerjo posvečeno jastogom. Enostavno smo naročili škatlo in potem kuhali in kuhali in uživali. In zakaj tega ne bi delili tudi z vami.

Naročil sem jastoge iz Francije in z njimi bomo ustvarjal na klasičen francoski način – samo ta petek in soboto za omejeno število oseb. Se nam boste pridružili?

Rezervacije obvezne s pripisom »jastog« na info@pavus.si ali 03 62 00 723

Cena 5 hodnega menija je 75€

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih: Divji kulinarični večer, Cocktail show cooking, JRE sosed,.. preberite več tukaj.

PIKNIKovanje KRESovanje

PIKNIKovanje KRESovanje

Tokratna misija je spremeniti, začiniti in narediti piknik jedi kar se da vznemirljive in zabavne. Poglej meni in rezerviraj čisto drugačne jedi, kot ste jih bili vajeni!

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj