Novice

Homage jastogu

Poseben dogodek samo ta petek in soboto (7.in 8.junij 2019)

So sestavine, ki si jih ne privoščimo vsak dan. Čeprav smo iz stroke in čeprav poznamo vse dobavitelje, so tudi za nas Chefe še vedno sestavine, ki si jih ne privoščimo vsak dan, do katerih imamo še posebno spoštovanje in ki nas še posebno veselijo.

V restavracijah si jih običajno ne naročimo, saj so dragi in dostikrat v kuhinji uničeni, žal.

Pred časom sem s prijatelji Chefi imel privat večerjo posvečeno jastogom. Enostavno smo naročili škatlo in potem kuhali in kuhali in uživali. In zakaj tega ne bi delili tudi z vami.

Naročil sem jastoge iz Francije in z njimi bomo ustvarjal na klasičen francoski način – samo ta petek in soboto za omejeno število oseb. Se nam boste pridružili?

Rezervacije obvezne s pripisom »jastog« na info@pavus.si ali 03 62 00 723

Cena 5 hodnega menija je 75€

Teden restavracij

Teden restavracij

Tudi to jesen smo se pridružili Tednu restavracij - vse slovenski promociji kulinarike od 14.10. do 23.10.2022. Ker se nam običajno pridruži veliko gostov, v tem času velja poseben režim našega delovanja..Poglejte in rezervirajte.

Nakup darilnega bona

Nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj