Dogodki

Kuharski tečaji

V restavraciji Pavus, pa tudi drugje po Sloveniji, chef Marko Pavčnik izvaja kuharske tečaje. Spremljajte našo spletno stran ali pa se prijavite na naše novičke, da boste redno obveščeni.

Tečaji, ki jih izvajamo pri nas na gradu, so večinoma ob ponedeljkih. Termine razpisujemo sproti glede na ostale Markove obveznosti (izobraževanje na terenu,  gostovanja...). Teme so različne: meso, ribe, testenine, jesensko zimski menu... Kuhanje se začne ob 16.00 uri in traja 3 do 4 ure, potem sledi večerja ob 19.30 za tečajnike in morebitne povabljene s strani tečajnikov (ob doplačilu 30€).

Za kuharske tečaje je možno kupiti tudi darilni bon, obdarjenec pa potem sam izbere tečaj glede na razpisane teme.

Vse zainteresirane vabimo, da se prijavijo na info@pavus.si ali preko prijavnega obrazca na enem od spodnjih tečajev.

NOVE TEME PRIHAJAJO KMALU.

Kuharski tečaj PIKNIK - več kot meso na žaru

Kuharski tečaj PIKNIK - več kot meso na žaru

Trdno sem prepričan, da je piknik več kot žar. Na piknik se je potrebno pripraviti tako, da potem lahko tudi vi uživate v dobri družbi. Če hočete res dober piknik, mora biti hrana iz žara raznovrstna, zraven pa sodijo tudi slastne priloge in solate.

Meso (3)

Meso (3)

Naj vas (3) ne zavede, NE gre za nadaljevalni tečaj, je zgolj tretji mesni po vrsti glede na jedi, ki jih bomo delali. Kot vedno so tečaji namenjeni tako začetnikom, kot tudi tistim, ki so že bolj izkušeni.

Ribe in morski sadeži

Ribe in morski sadeži

Razpisujemo nov kuharski tečaj.

Kuharski tečaji za profesionalne kuhinje

Kuharski tečaji za profesionalne kuhinje

Kuharski tečaji za profesionalne kuhinje pa so možni tudi za celo ekipo na lokaciji. Ponudba po dogovoru.

Rezervirajte mizo

Da za vas pozorno izberemo sestavine, se posvetimo kulinarični kreaciji in se celovito usmerimo na vaš obisk, vas prosimo za rezervacijo. V primeru, da želite rezervacijo opraviti za danes, vas prosimo za klic. Prav tako tudi v primeru obiska večje skupine.

Za več informacij smo vam na voljo na info@pavus.si ali (+386) 3 62 00 723.

Odpiralni čas: tor. - pet.: 18:00 - 22:00, sob.: 12:00 - 22:00, ned. in pon.: zaprto (razen za večje v naprej dogovorjene skupine).
Diete, alergije in ostale posebnosti vpišite v spodnji okvirček.
Cena rezervacije: 0,00 €
Način plačila

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.