Kdo smo

Pavus, bogastvo okusov, mavrica vonjav in paleta barv, ki presenetijo in navdušujejo. Lokalno, sveže in sodobno je naša inspiracija, ki nas vodi v kuhinji.

Ustvarjalci okusov:
v kuhinji: Marko Pavčnik, Mitja Mikloška, Tomaž Hohkraut
v strežbi sommelierja: Damjan Leskovšek, Luka Goričan
administracija in podpora: Katja Pavčnik

Marko Pavčnik (roj. 1980), slovenski kulinarični divjak z dušo. Kuharski samouk, ki predstavlja enega najvidnejših kreatorjev slovenske kuhinje. Svojo profesionalno pot piše, kjer jo je kot mlad kulinarični navdušenec začel - na Gradu Tabor Laško.

Združite obisk naše restavracije z zanimivimi aktivnostmi v okolici.

Ob vznožju mogočnega Huma, na meji med mestom in naravo, se za srednjeveškim obzidjem dviga Grad Tabor. Za svojimi grajskimi vrati skriva davno zgodovino in pripoveduje novo, pisano prihodnost.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj