Kulinarika

Restavracija Pavus predstavlja lokalno, sezonsko, kreativno kulinariko, zato jedilne liste spreminjamo z letnimi časi.

Trenutno strežemo le degustacijske menije. Več informaciji spodaj.

Hladne predjedi
Cold Starters
 
Dimljena postrv, pivo, magnolija
Smoked trout, beer, magnolia
 
 
3 x jagnje, koleraba, limona
3 x lamb, kohlrabi, lemon
 
 
Juha
Soup
 
Pavusova juha 15tih travniških zelišč
Pavus creamy soup of 15 wild herbs
 
 
Tople predjedi
Warm Appetizers
 
Dagnje, ožgana solata, rumenjak
Mussels, burned lettuce, egg yolk
 
Sulec, lešniki, bezeg, beli beluši
Huchen fish, elder, white asparagus
 
Sladkovodna »karbonara«, rman, sabajon
Sweet water »carbonara«, sabayon, yarrow
 
Sončnice, topinambur, zelenjavni demi glace
Sunflower seeds, Jerusalem artichokes, vegetable demi-glace
 
 
Glavne jedi
Main courses
 
Jeseter, beurre blanc, blitva, kaviar
Sturgeon, beurre blanc, chard, kaviar
 
Volovski ramstek, seno, 3 x čebula
Aged ox filet, hey, 3 x onion variations
 
 
Sladice
Dessert
 
Sladoled japonskega dresnika, smreka, drobljenec
Japanese knotweed ice-cream, spruce, crumble
 
 
Cenik degustacijskih menijev:
 
5 hodov 52,00 €
7 hodov 70,00 €
9 hodov 88,00 €
 
OPOMBE
 
*** degustacijske menije strežemo samo za celo omizje (minimalno 2 osebi).
 
 
VEGANSKI MENIJI so na voljo le po predhodnem naročilu
 (4 hodi) 56,00  €
(5 hodov) 65,00 €
(6 hodov) 75,00 €
 
 

Price list for Tasting menus:
 
VEGAN MENUS
Available only if pre-ordered
 (4 courses) 56,00 €
(5 courses) 65,00 €
(7 courses) 75,00 €
 

 

Rezervirajte mizo

Da za vas pozorno izberemo sestavine, se posvetimo kulinarični kreaciji in se celovito usmerimo na vaš obisk, vas prosimo za rezervacijo. V primeru, da želite rezervacijo opraviti za danes, vas prosimo za klic. Prav tako tudi v primeru obiska večje skupine.

Za več informacij smo vam na voljo na info@pavus.si ali (+386) 3 62 00 723.

OPOMBA: V mesecih epidemije se pogoji našega poslovanja tedensko spreminjajo in s tem zelo vplivajo na naš delovni čas, zato ga določamo sproti. Prosimo vas, da naš delovni čas preverite tukaj oz. nas pokličete na (+386) 3 62 00 723. in preverite.
Hvala za razumevanje!

Odpiralni čas: tor. - pet.: 18:00 - 22:00, sob.: 12:00 - 22:00, ned. in pon.: zaprto (razen za večje v naprej dogovorjene skupine).
Diete, alergije in ostale posebnosti vpišite v spodnji okvirček.
Cena rezervacije: 0,00 €
Način plačila

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj