Kulinarika

Restavracija Pavus predstavlja lokalno, sezonsko, kreativno kulinariko, zato jedilne liste spreminjamo z letnimi časi.

Naša filozofija je skozi lokalno nabrane surovine s sodobnimi kuharskimi tehnikami pričarati gostom nepozabne kreacije. Ustvarjamo novo slovensko kuhinjo na meji med mestom in naravo, za srednjeveškim obzidjem se dviga Grad Tabor.

Pavus vinoteko sestavljajo skrbno izbrana lokalna in globalna vina. Vinska karta šteje 300 etiket. Vsaka steklenica vina je zgodba zase, a skupaj z našimi kulinaričnimi kreacijami pišemo zgodbo prihodnosti.

Naša posebnost so tudi izvirna in posebna ponudba žganj slovenskih in tujih žganje-kuharjev. Ob vrhunski kulinarični izkušnji, kozarcu vina, se prileže tudi šilce žganja.

Rezervirajte mizo

Da za vas pozorno izberemo sestavine, se posvetimo kulinarični kreaciji in se celovito usmerimo na vaš obisk, vas prosimo za rezervacijo. V primeru, da želite rezervacijo opraviti za danes, vas prosimo za klic. Prav tako tudi v primeru obiska večje skupine.

Za več informacij smo vam na voljo na info@pavus.si ali (+386) 3 62 00 723.

Odpiralni čas: tor. - pet.: 18:00 - 22:00, sob.: 12:00 - 22:00, ned. in pon.: zaprto (razen za večje v naprej dogovorjene skupine).
Diete, alergije in ostale posebnosti vpišite v spodnji okvirček.
Cena rezervacije: 0,00 €
Način plačila

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.