Dogodki

Poroke Pavus - Grad Laško

Popolna poroka na idilični lokaciji z razgledom. Zaupajte organizacijo tega pomembnega dneva uigrani ekipi, ki jo vodi chef Marko Pavčnik.

ČUDOVITA LOKACIJA IN ZASEBNOST

Restavracija Pavus deluje na Gradu v Laškem, ki se nahaja na meji med mestom in naravo, na gričku nad mestom in ob vznožju visokega Huma. Njegova razgibana arhitektura nudi več čudovitih kotičkov za poročni obred. Grajsko dvorišče je dovolj veliko, da lahko sprejme do 100 oseb in hkrati dovolj majhno, da ja grad samo vaš za poročni dan (brez doplačil). Bel poročni šotor daje občutek poroke na prostem, pa vendar ščiti pred zunanjimi vplivi.

Smo uradna lokacija za poročne obrede, tako da na matičnem uradu ne potrebujete kakšnih posebnih dovoljenj in ne boste imeli dodatnih stroškov. Le rezervirate in uredite poročni zapisnik.

Lokacije za obred:
  • Notri v mali poročni dvorani – zelo zasebna dvorana v dveh nivojih, ekstravaganten pridih pa ji daje Križišnikov lestenec in marmorna tla. Primerna za obrede do 60 oseb skozi celo leto.
  • V senci grajskega stolpa – grajski stolp je čudovita kulisa za poročne fotografije. Primerna za poroke do 100 oseb.
  • Na grajskem dvorišču – VIP bel poročni šotor, ki vas ščiti v primeru slabega vremena, v lepem vremenu, ko je vse odprto, pa imate občutek poroke na prostem. Dodatna prednost je zagotovo lep razgled na Laško in okolico. Šotor smo opremili s stropnimi in stranskimi zavesami, ter verigami lučk, ki polepšajo večerno zabavo.
Lokacije za pogostitev:
  • V restavraciji: manjše jedilnice primerne za manjše poroke – od 2 do 28 oseb brez plesišča na voljo skozi celo leto. Tudi ta stolp krasijo Kržišnkova dela in odlikuje arhitektura Kemra.
  • VIP bel prireditveni šotor– premeren od maja do oktobra za poroke do 65 oseb. Občutek poroke na prostem, pa vendar zaščiteni pred vremenskimi vplivi
  • Grajsko dvorišče, ki je delno pokrito z VIP belim poročnim šotorom in nadstreškom z mizami. Imamo tudi pokrit oder za band ali DJ-a. Primeren za poroke do 100 oseb od druge polovice junija do prve polovice septembra.

 

FOTOGENIČNOST

Ravno ta razgibanost arhitekture in lokacija sama, nudita več različnih kulis tudi za vaše uradne fotografije. Travniške, gozdne, z razgledom ali grajske. Hitro in enostavno do raznolikih fotografij.

IZKUŠENA EKIPA CHEFA MARKA PAVČNIKA

Ker je grad že več kot 30 let uradni prostor za poroke izkušenj ne manjka. Ekipa Pavusa poroke zelo uspešno izvaja že 12 let. Marko Pavčnik, lastnik in chef restavracije Pavus, bo poskrbel, da si bodo vaši gostje poroko zapomnili tudi po odlični hrani. Njegova avtorska kuhinja Pavus uvršča v vrh vseh slovenskih kulinaričnih lestvic. Izkušena ekipa tako v strežbi kot v kuhinji pa zagotavlja izvrstno postrežbo ne glede na tip pogostitve, ki jo boste izbrali.

PRILAGODLJIVOST IN POMOČ PRI ORGANIZACIJI

Tukaj smo zato, da vam pomagamo pri organizaciji, morda preprečimo kakšno slabo organizacijsko potezo in olajšamo odločitve. Poskrbeli bomo, da bo vaša poroka gladko tekla in da ne boste pozabili kakšno pomembno malenkost. Tako boste na vaši poroki lahko sproščeno uživali. Tako pri poročnem obredu, kot tudi na slavju. Pripravljenih imamo nekaj zanimivih predlogov za menije, vi se le odločite kakšen tip pogostitve bi želeli. Lahko strežemo svečano vse na krožnikih, ali pa se naše osebje pridruži na grajskem dvorišču in pripravi dinamični showcooking, kjer se jedi pripravljajo pred gosti, tudi na žaru.

POROČNI POBEG ZA VAS IN VAŠE GOSTE

Laško je turistično mesto in na vas čaka z dobro organiziranimi podpornimi storitvami. Tako boste v velikih hotelih pri termalnem centru ali pri manjših ponudnikih našli vse kar potrebujete za popoln dan – od prenočišč do wellnessa, frizerja in ličenja. Tako vi, kot vaši svatje, si boste v Laškem lahko organizirali prelep in zanimiv konec tedna. Zakaj ne bi poročni dan spremenili v kratek oddih za vas, vašo družino in vaše prijatelje.

VABLJENI NA OGLED

Ker je to najpomembnejša zabava v vašem življenju smo prepričani, da morate si morate lokacijo ogledati. Veselimo se vašega obiska, da se spoznamo in da vam lahko predstavimo tako grad, kot tudi našo restavracijo in ponudbo. Na voljo so še datumi za to in prihodnje leto.

Za več informaciji, cenike in predloge menijev nam pišite na poroke@pavus.si oziroma izpolnite obrazec na dnu te strani.

Z veseljem vam razkažemo našo lokacijo, se z vami pogovorimo o vaših željah in potrebah. Možnost izbire in varacij je velika, zato cen ne navajamo, lahko pa vam pošljemo naš cenik, če nam prišete. Konkretno ponudbo prilagojeno vašim željam pa z veseljem pripravimo, ko nas obiščete.Zanimam se za izvedbo poročnega obreda in slavja na gradu Laško

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj