Novice

Prihajajoči dogodki

Divji večer

23.5.2024

Dogodek z najdaljšo tradicijo v restavraciji Pavus, bomo seveda organizirali tudi letos. Že  13. večer po vrsti, bomo tudi tokrat posvetili naravi in divjim sestavinam. Zagotovo najbolj divji menu v letu z divjo vinsko spremljavo.

Pridružil se nam bo mladi in strastni chef Bistroja Georgie iz Ljubljane: Gregor Jelnikar

 

Cocktail showcooking

20.6.2024

Poletni večeri na grajski terasi so kot naročeni za dogodke na katerih bomo jedi ustvarjali pred vašimi očmi, saj se kuharji pridružimo gostom na terasi. Zraven bomo postregli s kreativnimi cocktaili in gostujočim barmenom. Za vzdušje bo poskrbel DJ.

 

JRE sosed: z Gostilno Repovž in Galerijo Okusov

19.9.2024

Ponovno bomo združili moči tri JRE restavracije: Galerija okusov, Repovž in Pavus, da pokažemo in dokažemo, da je v slogi moč. Trije prijatelji, konkurenti in sodelavci, bomo kreatorji čudovitega večera.

 

Teden restavraciji
oktober 2024


Bogata jesen nam bo dala navdih, da sestavimo menu za najokusnejši teden te jeseni. Bodite del tedna restavraciji in nas obiščite tudi tokrat ali pa nas morda obiščite prvič.

 

Martinovo

  1. do 16.11. 2024

Za vinoljube najpomembnejši praznik v letu bomo praznovali s pojedino kot se spodobi. Uporabili bomo vse tradicionalne sestavine in jih pripravili po naše. Pečeno gos bomo zamenjali s hrustljavimi, dišečimi in vznemirljivimi jedmi v več hodnem meniju ter preverili nov vinski letnik.

 

Tartufi vikend

  1. do 30. november, 2024

Ker nam jesen postreže z najbolj dišečo gomoljiko, ji bomo v restavraciji Pavus namenili pozornost cel vikend in celoten menu. Pripravili bomo več hodni menu s tartufi in elegantno vinsko spremljavo. Menu, ki je več ko t primeren za uvod v veseli december.

 

Veganski Pavus

24.-25.1.2025

Vikend posvečen hrani rastlinskega izvora

Za vse vegane in tudi za vse ostale, ki so radovedni, kaj zmorejo rastline. Menu je popolnoma enakovreden običajnemu meniju, saj jedi vsebujejo vse elemente svežine, hrustljavosti, umamija in seveda divje elemente h katerim stremimo v restavraciji Pavus pri vsaki jedi .

 

Valentinovo

11.-15. februar 2025

Zaradi unikatnega ambienta smo več kot primerna lokacija za izkazovanje ljubezni in pozornosti, kar je pomembno na ta poseben praznik zaljubljenih. V kuhinji pa bomo kot vsako leto pripravili meni, ki ga bomo stregli le ta teden in je lahkotno eleganten s komponentami razkošnih sestavin in z dotikom Pavusove divjosti.

 

Dan žena vikend 7. in  8. marec 2025

Ker ženske ste nekaj posebnega in je prav, da vam izkazujemo pozornost, bomo v restavraciji Pavus pripravili menu, ki bo pisan na kožo nežnejšemu spolu. Tudi na okusen način lahko proslavimo ta lep praznik posvečen ženskam.

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih: Divji kulinarični večer, Cocktail show cooking, JRE sosed,.. preberite več tukaj.

PIKNIKovanje KRESovanje

PIKNIKovanje KRESovanje

Tokratna misija je spremeniti, začiniti in narediti piknik jedi kar se da vznemirljive in zabavne. Poglej meni in rezerviraj čisto drugačne jedi, kot ste jih bili vajeni!

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj