Novice
Prihajajoči dogodki
Dogodki
Divji večer s chefom Mojmirjem Štiftarjem
21.5.2025
Dogodek z najdaljšo tradicijo v restavraciji Pavus, bomo seveda organizirali tudi letos. Že 14. večer po vrsti, bomo tudi tokrat posvetili naravi in divjim sestavinam. Zagotovo najbolj divji menu v letu z divjo vinsko spremljavo. Pridružil se nam bo Mojmir Šiftar, ki ga širša javnost pozna kot sodnika v oddaji Masterchef, pravi dobrojedci pa ga poznajo kot chefa restavracije PEN KLUB v Ljubljani
Poletni večer - showcooking
19.6.2025
Poletni večeri na grajski terasi so kot naročeni za dogodke na katerih bomo jedi ustvarjali pred vašimi očmi, saj se kuharji pridružimo gostom na terasi. Zraven bomo postregli s kreativnimi pivi iz Pivovarne CLEF in nekaj domačimi cocktaili. Za vzdušje bo poskrbel DJ.
JRE prijatelji: Kulinarični večer z JRE Chef-injo: Ksenija Krajšek Mahorčič
17.9.2025
Naše združenje JRE nam veliko pomeni in veliko nam pomenijo posebne vezi, ki se tkejo med nami. Veselimo se druženja in kuhanja s prijateljico, chefinjo Ksenijo Krajšek Mahorčič iz gostilne Mahorčič - Rodik.
Teden restavraciji
Oktobra 2025
Bogata jesen nam bo dala navdih, da sestavimo menu za najokusnejši teden te jeseni. Bodite del tedna restavraciji in nas obiščite tudi tokrat ali pa nas morda obiščite prvič.
Martinovo
od 7. do 15.11. 2025
Za vinoljube najpomembnejši praznik v letu bomo praznovali s pojedino kot se spodobi. Uporabili bomo vse tradicionalne sestavine in jih pripravili po naše. Pečeno gos bomo zamenjali s hrustljavimi, dišečimi in vznemirljivimi jedmi v več hodnem meniju ter preverili nov vinski letnik.
Tartufi vikend
od 28 do 29. novembra 2025
Ker nam jesen postreže z najbolj dišečo gomoljiko, ji bomo v restavraciji Pavus namenili pozornost cel vikend in celoten menu. Pripravili bomo več hodni menu s tartufi in elegantno vinsko spremljavo. Menu, ki je več ko t primeren za uvod v veseli december.
Veganski Pavus
od 23. do 24.1.2026
Vikend posvečen hrani rastlinskega izvora
Za vse vegane in tudi za vse ostale, ki so radovedni, kaj zmorejo rastline. Menu je popolnoma enakovreden običajnemu meniju, saj jedi vsebujejo vse elemente svežine, hrustljavosti, umamija in seveda divje elemente h katerim stremimo v restavraciji Pavus pri vsaki jedi .
Valentinovo
od 10.do 14. februarja 2026
Zaradi unikatnega ambienta smo več kot primerna lokacija za izkazovanje ljubezni in pozornosti, kar je pomembno na ta poseben praznik zaljubljenih. V kuhinji pa bomo kot vsako leto pripravili meni, ki ga bomo stregli le ta teden in je lahkotno eleganten s komponentami razkošnih sestavin in z dotikom Pavusove divjosti.
Dan žena
od 5. do 8. marca 2026
Ker ženske ste nekaj posebnega in je prav, da vam izkazujemo pozornost, bomo v restavraciji Pavus pripravili menu, ki bo pisan na kožo nežnejšemu spolu. Tudi na okusen način lahko proslavimo ta lep praznik posvečen ženskam.
Teden restavraciji
Marec 2026
Tudi tokrat bomo del najbolj okusnega tedna leta. Z odličnim menijem in dvema različnima vinskima spremljavama se bomo potrdili, da ostane najbolj obiskan kulinarični dogodek pri nas. Pravočasno si rezervirajte svoje mesto. Rezervacije se odprejo _____________.
PIKNIKovanje KRESovanje
april 2026
Tokratna misija je spremeniti, začiniti in narediti piknik jedi kar se da vznemirljive in zabavne. Poglej meni in rezerviraj čisto drugačne jedi, kot ste jih bili vajeni!
Bodite vedno obveščeni!
Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.