Novice

Nova ocena

Na zadnjem ocenjevanju kulinaričnega kritika Uroša Mencingerja smo prejeli 4 srčke. Dvig ocene iz prejšnjih 3 srčkov nam zelo veliko pomeni, saj v naš konstanten razvoj vlagamo veliko svoje energije. Ker restavraciji z 4 in 5 srčki res ni veliko, nas to uvršča v sam vrh slovenske kulinarike. Trudimo se za vas, dragi gostje in spremljamo vaše odzive. Razveseli nas vedno, ko se vrnete, saj to pomeni, da ste zadovoljni. Kljub vsemu, pa takšne ocene dajo neko zadovoljstvo, potrditev, da gremo v pravo smer in povezuje naše ekipo.

https://vivi.si/restavracija/pavus-grad-tabor/

DIVJI KULINARIČNI VEČER

DIVJI KULINARIČNI VEČER

V četrtek 25.5.2023 ob 18.30 bomo že 12. zapored pripravili kulinarični večer s poudarkom na Divji hrani. Tokrat smo v goste povabili kuharskega divjaka Jakoba Pintarja iz ljubljanskega Tabara in vinsko klet Mlečnik iz Vipave, ki nas že vrsto let navdušuje z naravnimi vini.

ZAPOSLIMO KUHARJA in NATAKARJA

ZAPOSLIMO KUHARJA in NATAKARJA

V našo ekipo bomo sprejeli 2 nova člana. Kaj vam nudimo in kaj zahtevamo preverite tukaj.

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj