Novice

Nova ocena

Na zadnjem ocenjevanju kulinaričnega kritika Uroša Mencingerja smo prejeli 4 srčke. Dvig ocene iz prejšnjih 3 srčkov nam zelo veliko pomeni, saj v naš konstanten razvoj vlagamo veliko svoje energije. Ker restavraciji z 4 in 5 srčki res ni veliko, nas to uvršča v sam vrh slovenske kulinarike. Trudimo se za vas, dragi gostje in spremljamo vaše odzive. Razveseli nas vedno, ko se vrnete, saj to pomeni, da ste zadovoljni. Kljub vsemu, pa takšne ocene dajo neko zadovoljstvo, potrditev, da gremo v pravo smer in povezuje naše ekipo.

https://vivi.si/restavracija/pavus-grad-tabor/

Divji večer

Divji večer

Dogodek z najdaljšo tradicijo v restavraciji Pavus, bomo seveda organizirali tudi letos. Že  14. večer po vrsti, bomo tudi tokrat posvetili naravi in divjim sestavinam. Zagotovo najbolj divji menu v letu z divjo vinsko spremljavo.Pridružil se nam bo mladi in strastni chef Bistroja Georgie iz Ljubljane: Gregor Jelnikar

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih: Divji kulinarični večer, Cocktail show cooking, JRE sosed,.. preberite več tukaj.

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj