Novice

Nova ocena

Na zadnjem ocenjevanju kulinaričnega kritika Uroša Mencingerja smo prejeli 4 srčke. Dvig ocene iz prejšnjih 3 srčkov nam zelo veliko pomeni, saj v naš konstanten razvoj vlagamo veliko svoje energije. Ker restavraciji z 4 in 5 srčki res ni veliko, nas to uvršča v sam vrh slovenske kulinarike. Trudimo se za vas, dragi gostje in spremljamo vaše odzive. Razveseli nas vedno, ko se vrnete, saj to pomeni, da ste zadovoljni. Kljub vsemu, pa takšne ocene dajo neko zadovoljstvo, potrditev, da gremo v pravo smer in povezuje naše ekipo.

https://vivi.si/restavracija/pavus-grad-tabor/

VEGANSKI VIKEND

VEGANSKI VIKEND

V petek in soboto, 24. in 25.1. 2025 Vikend posvečen hrani rastlinskega izvora: Za vse vegane in tudi za vse ostale, ki so radovedni, kaj vse zmorejo rastline. Menu je popolnoma enakovreden običajnemu meniju, saj jedi vsebujejo vse elemente svežine, hrustljavosti, umamija in seveda divje elemente h katerim stremimo v Pavusu pri vsaki jedi.

KUHARSKI TEČAJ Azija po moje

KUHARSKI TEČAJ Azija po moje

Naša družinska potovanja so pri meni vzbudila strast do Azijske kuhinje. Če vas zanima kako pripravim sushi, tataki, gyoza, katsu in še kaj, se mi pridružite na tečaju vajnuarju 2025

ZAPOSLIMO KUHARJA

ZAPOSLIMO KUHARJA

V našo ekipo bomo sprejeli novega člana. Kaj vam nudimo in kaj zahtevamo preverite tukaj.

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih: Martinov teden, Vikend tartufov, veganski vikend.. preberite več tukaj.

MICHELINOVA ZVEZDICA

MICHELINOVA ZVEZDICA

Z veseljem in navdušenjem sporočamo, da nam je Michelinov kulinarični vodič po restavracijah podelil 1 zvezdico. Preberite več o podelitvi, poglejte prejem in izjave...

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj