Novice

PIKNIKovanje KRESovanje

Tokratna misija je spremeniti, začiniti in narediti piknik jedi kar se da vznemirljive in zabavne. Poglej meni in rezerviraj čisto drugačne jedi, kot ste jih bili vajeni!

Na voljo samo v torek 30.4.2024 od 18.00 dalje.
 
Pečena paprika
Kimči pečene paprike, kajmak krema, lepinja
¤¤¤
Perutničke
Polnjenje perutničke z jadranskimi gamberi, miso sveže kumare
¤¤¤
Prebranac
Svinjski  ramen, fižol, gosja jetra
¤¤¤
Čevapčiči
Telečji čevap, skorja lepinje, kvas, kajmak
¤¤¤
Francoska solata
Zelenjava, daši majoneza, panko prepelica
¤¤¤
Klobasa žar
Klobasa krškopoljca in hobotnice, spenjen ajvar
¤¤¤
Golaž
Zorjen steak, čebulne variacije, čips polente
¤¤¤
Kremšnita
Bezgov mille foglie, mlečni sladoled

Rezervirajte tukaj


Tartufi vikend

Tartufi vikend

Ker nam jesen postreže z najbolj dišečo gomoljiko, ji bomo v restavraciji Pavus namenili pozornost cel vikend in celoten menu. Začnemo v petek, 29. novembra, do sobote 30. novembra 2024

KUHARSKI TEČAJ: Enostavno svečano

KUHARSKI TEČAJ: Enostavno svečano

Skupaj bomo raziskovali umetnost priprave svečanega decembrskega menija. Skrivnost je seveda v predpripravi..

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih: Martinov teden, Vikend tartufov, veganski vikend.. preberite več tukaj.

MICHELINOVA ZVEZDICA

MICHELINOVA ZVEZDICA

Z veseljem in navdušenjem sporočamo, da nam je Michelinov kulinarični vodič po restavracijah podelil 1 zvezdico. Preberite več o podelitvi, poglejte prejem in izjave...

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj