Novice

PIKNIKovanje KRESovanje

Tokratna misija je spremeniti, začiniti in narediti piknik jedi kar se da vznemirljive in zabavne. Poglej meni in rezerviraj čisto drugačne jedi, kot ste jih bili vajeni!

Na voljo samo v torek 30.4.2024 od 18.00 dalje.
 
Pečena paprika
Kimči pečene paprike, kajmak krema, lepinja
¤¤¤
Perutničke
Polnjenje perutničke z jadranskimi gamberi, miso sveže kumare
¤¤¤
Prebranac
Svinjski  ramen, fižol, gosja jetra
¤¤¤
Čevapčiči
Telečji čevap, skorja lepinje, kvas, kajmak
¤¤¤
Francoska solata
Zelenjava, daši majoneza, panko prepelica
¤¤¤
Klobasa žar
Klobasa krškopoljca in hobotnice, spenjen ajvar
¤¤¤
Golaž
Zorjen steak, čebulne variacije, čips polente
¤¤¤
Kremšnita
Bezgov mille foglie, mlečni sladoled

Rezervirajte tukaj


Divji večer

Divji večer

Dogodek z najdaljšo tradicijo v restavraciji Pavus, bomo seveda organizirali tudi letos. Že  14. večer po vrsti, bomo tudi tokrat posvetili naravi in divjim sestavinam. Zagotovo najbolj divji menu v letu z divjo vinsko spremljavo.Pridružil se nam bo mladi in strastni chef Bistroja Georgie iz Ljubljane: Gregor Jelnikar

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih: Divji kulinarični večer, Cocktail show cooking, JRE sosed,.. preberite več tukaj.

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj