Novice

Kulinarični večer DIVJE

Vsi, ki nas poznate veste, da ves čas nekaj nabiramo. Na travniku, v gozdu & ob reki. Vse nabrano ponudimo tudi vam, saj jo vključujemo v večino naših jedi.

Enkrat na leto pa je tisti poseben dan, ko nas obišče tudi Dario Cortese, botanik s katerim je res veselje sodelovati, saj je stokovnjak za divjo hrano. Skupaj nabiramo, se učimo, testiramo in rezultate tega dela predstavimo na kulinaričnem večeru tudi vam. Pripravljamo 6 hodno divjo večerjo z vrhunskimi vini kmetije Fornazarič iz Vipavske doline.

Pridružite se nam
v četrtek, 24.9.2020 ob 19.00

Cena večerje z vini 68€, rezervacije so obvezne na 03 62 00 723 ali info@pavus.si.

DIVJI KULINARIČNI VEČER

DIVJI KULINARIČNI VEČER

V četrtek 25.5.2023 ob 18.30 bomo že 12. zapored pripravili kulinarični večer s poudarkom na Divji hrani. Tokrat smo v goste povabili kuharskega divjaka Jakoba Pintarja iz ljubljanskega Tabara in vinsko klet Mlečnik iz Vipave, ki nas že vrsto let navdušuje z naravnimi vini.

ZAPOSLIMO KUHARJA in NATAKARJA

ZAPOSLIMO KUHARJA in NATAKARJA

V našo ekipo bomo sprejeli 2 nova člana. Kaj vam nudimo in kaj zahtevamo preverite tukaj.

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj