Novice

Kulinarični večer DIVJE

Vsi, ki nas poznate veste, da ves čas nekaj nabiramo. Na travniku, v gozdu & ob reki. Vse nabrano ponudimo tudi vam, saj jo vključujemo v večino naših jedi.

Enkrat na leto pa je tisti poseben dan, ko nas obišče tudi Dario Cortese, botanik s katerim je res veselje sodelovati, saj je stokovnjak za divjo hrano. Skupaj nabiramo, se učimo, testiramo in rezultate tega dela predstavimo na kulinaričnem večeru tudi vam. Pripravljamo 6 hodno divjo večerjo z vrhunskimi vini kmetije Fornazarič iz Vipavske doline.

Pridružite se nam
v četrtek, 24.9.2020 ob 19.00

Cena večerje z vini 68€, rezervacije so obvezne na 03 62 00 723 ali info@pavus.si.

Ekipa je nazaj

Ekipa je nazaj

Našega dopust je konec in v torek, 7.2. začnemo z nov sezono od 18.00 dalje in ker smo zelo spočiti, bomo z vami tudi na praznik 8.2. po sobotnem urniku, torej od 12. dalje. Vabljeni!

Valentinovo 2023

Valentinovo 2023

Vabljeni v toplo zavetje grajskega stolpa, kjer se čas ustavi in se lahko prepustite čudovitemu večeru.Chef Marko Pavčni je zasnoval poseben menu za ta večer.

ZAPOSLIMO KUHARJA

ZAPOSLIMO KUHARJA

V našo ekipo bomo sprejeli novega člana. Kaj vam nudimo in kaj zahtevamo preverite tukaj.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj