Novice

Kulinarični večer DIVJE

Vsi, ki nas poznate veste, da ves čas nekaj nabiramo. Na travniku, v gozdu & ob reki. Vse nabrano ponudimo tudi vam, saj jo vključujemo v večino naših jedi.

Enkrat na leto pa je tisti poseben dan, ko nas obišče tudi Dario Cortese, botanik s katerim je res veselje sodelovati, saj je stokovnjak za divjo hrano. Skupaj nabiramo, se učimo, testiramo in rezultate tega dela predstavimo na kulinaričnem večeru tudi vam. Pripravljamo 6 hodno divjo večerjo z vrhunskimi vini kmetije Fornazarič iz Vipavske doline.

Pridružite se nam
v četrtek, 24.9.2020 ob 19.00

Cena večerje z vini 68€, rezervacije so obvezne na 03 62 00 723 ali info@pavus.si.

Tartufi vikend

Tartufi vikend

Ker nam jesen postreže z najbolj dišečo gomoljiko, ji bomo v restavraciji Pavus namenili pozornost cel vikend in celoten menu. Začnemo v petek, 29. novembra, do sobote 30. novembra 2024

KUHARSKI TEČAJ: Enostavno svečano

KUHARSKI TEČAJ: Enostavno svečano

Skupaj bomo raziskovali umetnost priprave svečanega decembrskega menija. Skrivnost je seveda v predpripravi..

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih: Martinov teden, Vikend tartufov, veganski vikend.. preberite več tukaj.

MICHELINOVA ZVEZDICA

MICHELINOVA ZVEZDICA

Z veseljem in navdušenjem sporočamo, da nam je Michelinov kulinarični vodič po restavracijah podelil 1 zvezdico. Preberite več o podelitvi, poglejte prejem in izjave...

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj