Novice

Vikend tartufov 25-27.11.2021

Med 25. in 27. novembrom bomo pripravili čisto nov menu v katerem bomo vključili sveže bele in črne tartufe. Število menijev bo omejeno, zato pohitite z rezervacijo 03 62 00 723 ali uporabite naš spletni obrazec

Pozdravi:
Cvetača in tartuf
Buns polnjen s hišno pašteto in tartufi ter hruška
Tartufov vrtiček
¤¤¤
Tatar jadranskih gamberov, granny smith jabolko, majoneza jurčkov in bel tartuf
¤¤¤
Kremna ješprenova ričota, krapačo brancina, bel tartuf
¤¤¤
Krompirjeva pena, hrustljav rumenjak, bel tartuf, demi glace in brunoise zelene
¤¤¤
Kostanjevi tortelini, konzome, črni tartuf
¤¤¤
Jelenov file, gosja jetra, črni tartuf, demi glace, zelenjava
¤¤¤
Tartufov sladoled, kaviar, črni tartufi
 ¤¤¤
Kolač tartufa in črnih oliv, čokoladni ganaš s solnim cvetom, tartuf

Cena menija 120€/osebo

Teden restavracij

Teden restavracij

Tudi to jesen smo se pridružili Tednu restavracij - vse slovenski promociji kulinarike od 24.3. do 2.4.2023. Ker se nam običajno pridruži veliko gostov, v tem času velja poseben režim našega delovanja..Poglejte in rezervirajte.

Teden restavraciji tudi v LALU, Celje

Teden restavraciji tudi v LALU, Celje

Ker so pri nas mize že v večji meri zasedene, vas vljudno vabimo, da rezervirate v našem gourmet bistroju LALU, Celje, kjer najdete več prostih terminov do 8.4.2023. Rezervirajte na tej povezavi

ZAPOSLIMO KUHARJA in NATAKARJA

ZAPOSLIMO KUHARJA in NATAKARJA

V našo ekipo bomo sprejeli 2 nova člana. Kaj vam nudimo in kaj zahtevamo preverite tukaj.

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj