Novice

Vikend tartufov 25-27.11.2021

Med 25. in 27. novembrom bomo pripravili čisto nov menu v katerem bomo vključili sveže bele in črne tartufe. Število menijev bo omejeno, zato pohitite z rezervacijo 03 62 00 723 ali uporabite naš spletni obrazec

Pozdravi:
Cvetača in tartuf
Buns polnjen s hišno pašteto in tartufi ter hruška
Tartufov vrtiček
¤¤¤
Tatar jadranskih gamberov, granny smith jabolko, majoneza jurčkov in bel tartuf
¤¤¤
Kremna ješprenova ričota, krapačo brancina, bel tartuf
¤¤¤
Krompirjeva pena, hrustljav rumenjak, bel tartuf, demi glace in brunoise zelene
¤¤¤
Kostanjevi tortelini, konzome, črni tartuf
¤¤¤
Jelenov file, gosja jetra, črni tartuf, demi glace, zelenjava
¤¤¤
Tartufov sladoled, kaviar, črni tartufi
 ¤¤¤
Kolač tartufa in črnih oliv, čokoladni ganaš s solnim cvetom, tartuf

Cena menija 120€/osebo

Divji večer

Divji večer

Dogodek z najdaljšo tradicijo v restavraciji Pavus, bomo seveda organizirali tudi letos. Že  14. večer po vrsti, bomo tudi tokrat posvetili naravi in divjim sestavinam. Zagotovo najbolj divji menu v letu z divjo vinsko spremljavo. Pridružil se nam bo Mojmir Šiftar, ki ga širša javnost pozna kot sodnika v oddaji Masterchef, pravi dobrojedci pa ga poznajo kot chefa restavracije PEN KLUB v Ljubljani

PIKNIKovanje KRESovanje

PIKNIKovanje KRESovanje

Tokratna misija je spremeniti, začiniti in narediti piknik jedi kar se da vznemirljive in zabavne. Poglej meni in rezerviraj čisto drugačne jedi, kot ste jih bili vajeni!

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih:.. preberite več tukaj.

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

MICHELINOVA ZVEZDICA

MICHELINOVA ZVEZDICA

Z veseljem in navdušenjem sporočamo, da nam je Michelinov kulinarični vodič po restavracijah podelil 1 zvezdico. Preberite več o podelitvi, poglejte prejem in izjave...

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj