Novice

Cocktail showcooking zabava


Cocktail showcooking

Lanski Show cooking večer bomo letos še nadgradili z DJ El Timo-m in koktejli, ki jih bo mešal eden najboljših Slovenskih barmanov Anže Tomšič. Obeta se nam sproščen večer, katerega bomo napolnili z dobro glasbo, kreativnimi koktejli in pa hrano, ki jo bo chef Marko skupaj z ekipo pripravil pred vami. Rezervirajte ta unikaten dogodek, kot ga v Pavusu še ni bilo. 20.6.2024 ob 18.30

Poletni večeri na grajski terasi so kot naročeni za dogodke na katerih bomo jedi ustvarjali pred vašimi očmi, saj se kuharji pridružimo gostom na terasi.

REZEVACIJE

O večeru:
Kaj ko bi enkrat namesto kulinaričnega večera naredili kulinarično zabavo. Brez miz, le s kotički za sedenje. Kuharske postojanke. Top finger food prigrizki. Kulinarična zabava kot je pri nas še niste doživeli.


Menu kulinarinega večera:
Pozdravi iz kuhinje
Toplo dimljena postrv, hren, dashi,  ikre postrvi, luštrek
Karpačo zorjenega vola, tartufov sabajon, drobljenec
Kapesanta, beurre blanc, sladki grah, chili crisp
Rižota s svežimi gobami, pena kozjega sira
Jagenjčkovo pleče, mlado korenje, zelišča in kozja skuta
Pita pasijonke, sorbet čokolade in ličja
O Našem DJ:

El Timo je slovenski dj producent, ki vrti house glasbo, prežeto z energijo disco in funka.Poleg tega je pa izdaja skladbe na številnih drugih tujih založbah kot so Sandy records, Piston recordings, Droorshouse records, AX Records in World trax sound.Lahko pa tudi zasledimo njegovo najnovejšo skladbo Lepe punce ljubijo barabe, ki jo je ustvaril skupaj z slovenskim pevko Stella.

Socialna omrežja: Facebook:https://www.facebook.com/ElTimoMusic Instagram https://www.instagram.com/eltimo_music/ Spotify: https://spoti.fi/3xIJGHS

O barmanu

Anže Tomšič prihaja iz Škofje Loke. Prav tam se je njegovo življenje začelo povezovati z gostinstvom in podrobnim spoznavanjem pijač. Močna želja po ustvarjanju nečesa novega ga je usmerila na Ljubljansko Barmansko Akademijo, kjer je z odličnimi uspehi opravil izobraževanja o mešanju pijač in Atraktivnih veščinah mešanja –FLAIR. V času izobraževanj je spoznal, da potekajo različna tekmovanja na tem področju, zato se je odločil, da se preizkusi. Tako je leta 2011 na državnem prvenstvu v Atraktivnem mešanju pijač osvojil 3. mesto. Leta 2016 pa je osvojil 2. mesto na tekmovanju II Havana Grand Prix. Udeležil se je tudi tečaja atraktivnega mešanja Master Class z najboljšim svetovnim barmanom v tej disciplini Rodrigom Delpech-om iz Argentine.

Že vrsto let je del različnih dogodkov na raznovrstnih zabavah in gala sprejemih. Njegove stranke so preprosti ljudje na privat zabavah, prav tako pa tudi zahtevni (ugledni) poslovneži v podjetjih. Stregel je predstavnikom hitro rastočih podjetij na izboru naj Gazela. Več o njegovem podjetju in uspešni karieri najdete na njegovi spletni strani https://www.barman.si/  fb profil: https://www.facebook.com/Barman.si/  ko boste v Škofji loki, pa ne pozabite obiskati njegovo Grajsko kavarno https://www.facebook.com/Grajskakavarnaskofjaloka

Ma


Cena 6-hodnega menija s pozdravi in 7 cocktailov 80€/osebo

REZEVACIJE


Cocktail showcooking zabava

Cocktail showcooking zabava

Lanski Show cooking večer bomo letos še nadgradili z DJ El Timo-m in koktejli, ki jih bo mešal eden najboljših Slovenskih barmanov Anže Tomšič. Obeta se nam sproščen večer, katerega bomo napolnili z dobro glasbo, kreativnimi koktejli in pa hrano, ki jo bo chef Marko skupaj z ekipo pripravil pred vami. Rezervirajte ta unikaten dogodek, kot ga v Pavusu še ni bilo. Četrtek, 20.junij 2024

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih: Divji kulinarični večer, Cocktail show cooking, JRE sosed,.. preberite več tukaj.

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj