Novice

Martinovo 2021

Tudi letos pripravljamo martinov menu in sicer od četrtka do sobote oz. od 11.11. do 13.11.2021. Pridružite se nam in rezervirajte svojo mizo.

Martinov menu

Pozdrav iz kuhinje
¤¤¤
Pate gosjih jeter polnjen konfijem račjih beder in pistacijo, krema jabolka
¤¤¤
Gozdna juha
Kremna juha iz gob, kostanja, smrekovih vejic in listja
¤¤¤
Kostanjevi tortelini, račji glaze s tartufi
¤¤¤
Variacije buče, pena sira Jamarja in bučnice
¤¤¤
Račja prsa, buerre noir omaka z jurko, zelje z malino, zeljni pire
¤¤¤
Topinamburjev crème brûlée, jabolčni sorbet, karamelna kavina omaka

5 hodov 52,00 €
6 hodov 62,00 €

Seveda naši natakarji oz. sommelierji že pripravljajo vinsko spremljavo k vsaki jedi, več o tem pa ob vašem obisku.


Na voljo bomo imeli tudi nekatere jedi iz našega rednega jedilnega lista.
7 hodov 70,00 €
9 hodov 92,00 €
10 hodov 102,00 €

Rezervacije so obvezne.
Izpolnjevanje pogoja PCT preverjamo s skeniranjem kode ob vhodu (tudi otroci od 12 leta dalje).
Za plačilo seveda lahko uporabite tudi Bon21, le dokumentacijo je potrebno predhodno urediti. Več infomraciji o tem pa lahko na tej povezavi https://www.pavus.si/novice/koriscenje-turisticnega-bona---bon-21

Nakup darilnega bona

Nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal.

KORIŠČENJE TURISTIČNEGA BONA - BON 21

KORIŠČENJE TURISTIČNEGA BONA - BON 21

Turistične bone BON21 lahko koristite pri nas. Dokumentacijo je potrebno urediti še pred vašim obiskom. Več informaciji dobite v tej novici.

V CELJU ODPIRAMO BISTRO

V CELJU ODPIRAMO BISTRO

Na atraktivni lokaciji v Celju odpiramo bistro. Otvoritev v maju.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj