Novice
Divji večer
Organiziramo že 14. tradicionalni večer divje elegance
23.5.2024 ob 18.00
Dogodek z najdaljšo tradicijo v restavraciji Pavus, bomo seveda organizirali tudi letos. Že 14. večer po vrsti, bomo tudi tokrat posvetili naravi in divjim sestavinam. Zagotovo najbolj divji menu v letu z divjo vinsko spremljavo.
Pridružil se nam bo mladi in strastni chef Bistroja Georgie iz Ljubljane: Gregor Jelnikar je kuhar, divjak, predstavnik mlajše generacije chefov s katerim neizmerno rad sodelujem. Gregor je prodoren znanec kuhanja in v njegovem Georgie bistro se uživa z vsemi čuti. Ker sta dva chefa boljša kot eden, bomo zakuhali en čudovit divji večer.
Da pa ne ostanemo samo pri hrani, smo v goste povabili tudi Guerila wines, ki je več kot primerna za spajanje z divjimi sestavinami, saj pridelujejo zgolj biodinamična vina.
Cena 6 hodnega menija + dva pozdrava ter vinska spremljava je 80€ na osebo
Ne zamudite edinstvenega večera in rezervirajte na tej povezavi.
Bodite vedno obveščeni!
Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.