Novice

Teden restavracij

Dobrodošli na spletni strani za rezervacije
TEDEN RESTAVRACIJ 2025 - RESTAVRACIJA PAVUS

Spoštovani gostje!

Tudi to pomlad smo se pridružili Tednu restavracij - vse slovenski promociji kulinarike od 21.3. do 1.4.2024. Ker se nam običajno pridruži veliko gostov, v tem času velja poseben režim našega delovanja.Ure prihodov so točno določene in vljudno prosimo, da ste čim bolj točni in si tako zagotovite dovolj časa za vašo TR izkušnjo.

Pred rezervacijo bi vas želeli opozoriti na določene stvari - obvezno preberite:

  •  veganskih jedi oz. menijev v času Tedna restavracij ni mogoče dobiti
  •  po predhodnem naročilu lahko pripravimo vegetarijanski meni (z ribo ali brez)
  •  za otroke je možno naročiti otroški menu - morajo biti vključeni pri številu oseb.
  •  tudi če otroci ne bodo jedli, morajo biti vključeni v številu oseb, saj potrebujejo svoj prostor za mizo. Na voljo so otroški sedeži. Vstop z vozičkom ni mogoč.
  •  jedi po naročilu niso na voljo, so pa na voljo dodatne jedi za razširitev ali zamenjavo
  •  V primeru, da se dogodka ne morete udeležiti vas prosimo, da rezervacijo stornirate in s tem omogočite drugim, da nas obiščejo. Gumb za stornacijo najdete v potrditveni e-pošti. V kolikor odpovedujete v zadnjem trenutku, nas prosim še pokličite, saj so potrebne hitre reakcije.
  • Če je miza prosta, dobite potrditev takoj. Ko dobite potrditev, preverite vse podatke (preverite tudi nezaželeno pošto)
  • Če potrditve niste dobili nas pokličite, ker ste verjetno napačno vpisali vaš mail.
  • Če ste na čakalni listi, to pomeni, da so vse mize zasedene in da vas pokličemo, če se kaj sprosti. Prostih mist ni.


Vse rezervacije sprejemamo preko povezave spodaj.
V primeru težav ali odpovedi tik pred zdajci, pa je nujno, da nas pokličite 03 62 00 723.

  • če vam spletna rezervacija povzroča preglavice,
  • če potrebujete informacije
  • če niste dobili potrditve
smo dosegljivi na 03 62 00 723 ali info@pavus.si



NAVODILA za spletno rezervacijo:


  • bodite pozorni na koledar - dnevi v tednu so drugače razporejeni, kot je pri nas v navadi
  • izberite Teden restavraciji
  • izberite obrok, da se vam pokažejo možne ure prihoda
  • v primeru, da imamo prostor za vas (datumi brez oranžne pikice in napisa waiting list), boste rezervacijo lahko opravili in dobili tudi potrditev rezervacije.
  • V primeru, da je restavracija že polno zasedena (z oranžno pikico pri datumu ali uri), boste preusmerjeni na čakalno listo (waiting list)
  • OPOZORILO: "waiting list" pomeni, da so vse mize zasedene in da se lahko vpišete na čakalno listo (oranžna pikica pri datumu). V kolikor se bo kakšna miza sprostila, vas pokličemo in vprašamo, če vas še zanima rezervacija o tem času. Lahko pa seveda sami poiščete termin, ki je še na voljo (brez ornačne pike)
NJAVEČ PROSIH MEST LAHKO NAJDETE V PONEDELJEK IN TOREK 31.3. in 1.4.



Niste našli prostega mesta?
Stanje rezervacij se ves čas spreminja, saj stranke odpovedujejo termine, jih premikajo, povečujejo, zmanjšuejo število gostov itd. Svetujemo vam vpis v čakalno vrsto (waitlist) in s tem možnost, da vas pokličemo in obvestimo o prostih terminih. Druga možnost pa je seveda tudi, da našo stran večkrat obiščete in preverite, če se je kaj sprostilo.

Seveda lahko vedno rezrevirate tudi v naši podružnici - gourmet bistro LALU v Celju (ocenjeno z dvemi srčki) na tej povezavi  https://www.lalu.si/teden-restavracij
_____




OSNOVNI MENU ZA TEDEN RESTAVRACIJI PAVUS

Pozdrav iz kuhinje:
Polnjen buns z dimljeno postrvjo in čemaževo kremo
¤¤¤

Pavusova gozdna juha, tatar jelena, majoneza borovih iglic
¤¤¤

Hrbet in konfit mangulice, topinambur, gorčica in čili krisp
¤¤¤

Krema črnega ribeza, jurčkov sladoled in smrekovo olje

 

Cena menija
3 hodni menu: 36€


Dodatne jedi za Teden Restavraciji Pavus

Dodatni jedi:

Crème brûlée z gosjimi jetri in tartufi, jabolčni sorbet in brioš
(h.predjed) 14€
¤¤¤

Tatar in bisque jadranskih gamberov, choux polnjen z limonino kremo
(topla predjed) 12€

 
  Opomba: Veganskih menijev v času TR nimamo. Če imate alergije, nas o tem prosim obvestite, da se lahko pripravimo. Ribja gl.jed se doplača. Tudi morebitne ostale spremembe pri menijih se dodatno obračunajo.

Teden restavracij

Teden restavracij

Tudi to pomlad smo se pridružili Tednu restavracij - vse slovenski promociji kulinarike. Ker se nam običajno pridruži veliko gostov, v tem času velja poseben režim našega delovanja..Poglejte in rezervirajte.

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih: Martinov teden, Vikend tartufov, veganski vikend.. preberite več tukaj.

MICHELINOVA ZVEZDICA

MICHELINOVA ZVEZDICA

Z veseljem in navdušenjem sporočamo, da nam je Michelinov kulinarični vodič po restavracijah podelil 1 zvezdico. Preberite več o podelitvi, poglejte prejem in izjave...

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj