Novice

Teden restavracij

Dobrodošli na spletni strani za rezervacije
TEDEN RESTAVRACIJ 2023 - RESTAVRACIJA PAVUS

Spoštovani gostje!

Pred rezervacijo bi vas želeli opozoriti na določene stvari:

  •  veganskih jedi oz. menijev v času Tedna restavracij ni mogoče dobiti
  •  po predhodnem naročilu lahko pripravimo vegetarijanski meni (z ribo ali brez)
  •  za otroke je možno naročiti otroški menu - morajo biti vključeni pri številu oseb
  •  tudi če otroci ne bodo jedli, morajo biti vključeni v številu oseb, saj potrebujejo svoj prostor za mizo. Na voljo so otroški sedeži. Vstop z vozičkom ni mogoč.
  •  izbor jedi po naročilu je zelo omejen, so pa na voljo dodatne jedi za razširitev ali zamenjavo
  •  V primeru, da se dogodka ne morete udeležiti vas prosimo, da rezervacijo stornirate in s tem omogočite drugim, da nas obiščejo. Gumb za stornacijo najdete v potrditveni e-pošti. V kolikor odpovedujete v zadnjem trenutku, nas prosim še pokličite.
  • ko dobite potrditev, preverite vse podatke


Vse rezervacije sprejemamo preko povezave spodaj.
V primeru odpovedi tik pred zdajci, pa je nujno, da nas pokličite 03 62 00 723.

  • če vam spletna rezervacija povzroča preglavice,
  • če potrebujete informacije
  • če niste dobili potrditve
smo dosegljivi na 03 62 00 723 ali info@pavus.si



NAVODILA za spletno rezervacijo


  • bodite pozorni na koledar - dnevi v tednu so drugače razporejeni, kot je pri nas v navadi
  • izberite Teden restavraciji
  • pri nekaterih dnevih morate izbrati tudi obrok, da se vam pokažejo vsi možni termini (petek, sobota, ...)
  • v primeru, da imamo prostor za vas (datumi brez oranžne pikice in napisa waiting list), boste rezervacijo lahko opravili in dobili tudi potrditev rezervacije.
  • V primeru, da je restavracija že polno zasedena (oranžna pikica pri datumu), boste preusmerjeni na čakalno listo (waiting list)
  • OPOZORILO: "waiting list" pomeni, da so vse mize zasedene in da se lahko vpišete na čakalno listo (oranžna pikica pri datumu). V kolikor se bo kakšna miza sprostila, vas pokličemo in obvestimo.




Niste našli prostega mesta?
Stanje rezervacij se ves čas spreminja, saj stranke odpovedujejo termine, jih premikajo, povečujejo, zmanjšuejo število gostov itd. Svetujemo vam vpis v čakalno vrsto (waitlist) in s tem možnost, da vas pokličemo in obvestimo o prostih terminih. Druga (slabša) možnost pa je seveda tudi, da našo stran večkrat obiščete in preverite, če se je kaj sprostilo.

Seveda lahko vedno rezrevirate tudi v naši podružnici - gourmet bistro LALU v Celju (ocenjeno z dvemi srčki) na tej povezavi  https://www.lalu.si/teden-restavracij
_____




OSNOVNI MENU ZA TEDEN RESTAVRACIJI PAVUS

Pozdrav iz kuhinje

¤¤¤

Dimljen jelen, oreški, brinje, črni oreh

¤¤¤

Kunčji file in konfit, senena omaka, Slapšakovi ostrigarji in gobov sabajon

¤¤¤

Canelé de Bordeaux z borovimi iglicami, sladoled z borovimi vršički


 

Cena menija
3 hodni menu: 28 €

Dodatne jedi za Teden Restavraciji Pavus

Dodatne jedi:

Jadranska sipa in gamberi, olive in krompir

Tortelini z Orešnikovim sirom, zelenjavni demi glace, gorčica

Cena razširjenega menija v času tedna restavraciji
 4 hodni menu: 38 € (redna cena: 57 €)
5 hodni menu: 48 € (redna cena: 65 €)
Opomba: menu je v osnovi mesni, dodatne jedi pa so ribje oz.vegetarijanske. Možno bo dobiti vege meni brez ribe za isto ceno, ribja gl.jed se doplača. Tudi morebitne ostale spremembe pri menijih se dodatno obračunajo. Veganskih menijev v času TR nimamo. Če imate alergije, nas o tem prosim obvestite, da se lahko pripravimo.

Teden restavracij

Teden restavracij

Tudi to jesen smo se pridružili Tednu restavracij - vse slovenski promociji kulinarike od 24.3. do 2.4.2023. Ker se nam običajno pridruži veliko gostov, v tem času velja poseben režim našega delovanja..Poglejte in rezervirajte.

Teden restavraciji tudi v LALU, Celje

Teden restavraciji tudi v LALU, Celje

Ker so pri nas mize že v večji meri zasedene, vas vljudno vabimo, da rezervirate v našem gourmet bistroju LALU, Celje, kjer najdete več prostih terminov do 8.4.2023. Rezervirajte na tej povezavi

ZAPOSLIMO KUHARJA in NATAKARJA

ZAPOSLIMO KUHARJA in NATAKARJA

V našo ekipo bomo sprejeli 2 nova člana. Kaj vam nudimo in kaj zahtevamo preverite tukaj.

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj