Novice
Teden restavracij
Dobrodošli na spletni strani za rezervacije
TEDEN RESTAVRACIJ 2024 - RESTAVRACIJA PAVUS
Spoštovani gostje!
Tudi to jesen smo se pridružili Tednu restavracij - vse slovenski promociji kulinarike od 11.10. do 20.10.2024. Ker se nam običajno pridruži veliko gostov, v tem času velja poseben režim našega delovanja.Ure prihodov so točno določene in vljudno prosimo, da ste čim bolj točni in si tako zagotovite dovolj časa za vašo TR izkušnjo.
Pred rezervacijo bi vas želeli opozoriti na določene stvari - obvezno preberite:
- veganskih jedi oz. menijev v času Tedna restavracij ni mogoče dobiti
- po predhodnem naročilu lahko pripravimo vegetarijanski meni (z ribo ali brez)
- za otroke je možno naročiti otroški menu - morajo biti vključeni pri številu oseb.
- tudi če otroci ne bodo jedli, morajo biti vključeni v številu oseb, saj potrebujejo svoj prostor za mizo. Na voljo so otroški sedeži. Vstop z vozičkom ni mogoč.
- izbor jedi po naročilu je zelo omejen, so pa na voljo dodatne jedi za razširitev ali zamenjavo
- V primeru, da se dogodka ne morete udeležiti vas prosimo, da rezervacijo stornirate in s tem omogočite drugim, da nas obiščejo. Gumb za stornacijo najdete v potrditveni e-pošti. V kolikor odpovedujete v zadnjem trenutku, nas prosim še pokličite.
- Če je miza prosta, dobite potrditev takoj. Ko dobite potrditev, preverite vse podatke (preverite tudi nezaželeno pošto)
- Če potrditve niste dobili nas pokličite, ker ste verjetno napačno vpisali vaš mail.
- Če ste na čakalni listi, to pomeni, da so vse mize zasedene in da vas pokličemo, če se kaj sprosti.
Vse rezervacije sprejemamo preko povezave spodaj.
V primeru težav ali odpovedi tik pred zdajci, pa je nujno, da nas pokličite 03 62 00 723.
- če vam spletna rezervacija povzroča preglavice,
- če potrebujete informacije
- če niste dobili potrditve
NAVODILA za spletno rezervacijo:
- bodite pozorni na koledar - dnevi v tednu so drugače razporejeni, kot je pri nas v navadi
- izberite Teden restavraciji
- pri nekaterih dnevih morate izbrati tudi obrok, da se vam pokažejo vsi možni termini (petek, sobota, ...)
- v primeru, da imamo prostor za vas (datumi brez oranžne pikice in napisa waiting list), boste rezervacijo lahko opravili in dobili tudi potrditev rezervacije.
- V primeru, da je restavracija že polno zasedena (oranžna pikica pri datumu), boste preusmerjeni na čakalno listo (waiting list)
- OPOZORILO: "waiting list" pomeni, da so vse mize zasedene in da se lahko vpišete na čakalno listo (oranžna pikica pri datumu). V kolikor se bo kakšna miza sprostila, vas pokličemo in obvestimo.
Niste našli prostega mesta?
Stanje rezervacij se ves čas spreminja, saj stranke odpovedujejo termine, jih premikajo, povečujejo, zmanjšuejo število gostov itd. Svetujemo vam vpis v čakalno vrsto (waitlist) in s tem možnost, da vas pokličemo in obvestimo o prostih terminih. Druga možnost pa je seveda tudi, da našo stran večkrat obiščete in preverite, če se je kaj sprostilo.
Seveda lahko vedno rezrevirate tudi v naši podružnici - gourmet bistro LALU v Celju (ocenjeno z dvemi srčki) na tej povezavi https://www.lalu.si/teden-restavracij
_____
OSNOVNI MENU ZA TEDEN RESTAVRACIJI PAVUS
Pozdrav: Pavus bun polnjen s hišno pašteto z dimljenim jelenom, malino in smreko
¤¤¤
Pavusova juha 25 zelišč, kreker in dimljena postrv
¤¤¤
Račja prsa in hrustljav konfit, pesin tatar z gorčico, pire lešnika in rdeče pese
¤¤¤
Red love jabolčni sorbet, Calvados sabajon, drobljenec, jabolčni čips
Cena menija
3 hodni menu: 30€
Dodatne jedi za Teden Restavraciji Pavus
Dodatni jedi:
Tatar zorjene govedine, spenjena tartufova majoneza, drobnjak in sveži tartufi 13 €
¤¤¤
Popečena kapesanta, beurre blanc, čili krisp in buča 16 €
Opomba: menu je v osnovi mesni, dodatne jedi pa sta ena mesna in ena ribja. Jedi je možno tudi zamenjati, da dobite mesni menu. Možno bo dobiti vege meni brez ribe za isto ceno, ribja gl.jed se doplača. Tudi morebitne ostale spremembe pri menijih se dodatno obračunajo. Veganskih menijev v času TR nimamo. Če imate alergije, nas o tem prosim obvestite, da se lahko pripravimo.
Bodite vedno obveščeni!
Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.