Novice

KUHARSKI TEČAJ: Enostavno drugačne žar jedi

KUHARSKI TEČAJ – Enostavno drugačne žar jedi

 

Vabljeni na kuharski tečaj Chefa Marka Pavčnika.

Tokrat vam pokažemo kako se pripravite na kuhanje zunaj. Na terasi, na pikniku, ko se kakšna jed ne poje za mizo ampak kar stoje, da bo enostavno, okusno in da boste uživali tudi vi, ne samo vaši gostje. Jedi se pripravljeno na različnih žarih (plin, oglje, ogenj)

 

Skrivnost je seveda v predpripravi. Recepti so praktični in zelo uporabni tudi čez leto. Tečaj poteka v restavraciji Pavus na gradu Laško. Pri nas dobite vse sestavine in pripomočke, tudi recepte. V sproščenem vzdušju se naučite skuhati nekaj novega in spoznate nove kuharske navdušence kot ste tudi vi.

 

PRIPRAVLJALI BOMO:

Surf and turf v škrniclju

Hod dog s hobotnico

Svinjski steak s sojo, medom in sezamom

Pečeno korenje z ricotto, zeliščno omako in pistacijo

Jelenov kebab, malinova BBQ omaka, divja zelišča, kisla smetana

Pečen brokoli

Tuna steak z lešnikovim misom, mlada čebulica in redkvica

 

 

KAKO POTEKA?

Tečaj bo, kot običajno, potekal tako, da ob 16.00 pridete samo tečajniki in kuhate do 19.30, ko se nam pridružijo morebitni gostje, ki jih lahko povabite na večerjo (dopl.), kjer bomo vse pripravljeno tudi pojedli.

 

TERMIN:

Ponedeljek 20.4.2023, ob 16.00 - izvedeno
Torek, 25.4.2023 ob 16.00 - izvedeno
Sreda, 26.4.2023 ob 16.00 - izvedeno
Ponedeljek 8.5. 2023 ob 16.00 - zbiramo prijave


CENA:

Cena tečaja 150€  (pijača v kuharskem delu tečaja vključena v ceno) ali darilni bon.

Če želite, lahko na zaključno večerjo tečaja povabite gosta. Število mest je omejeno, zato prosimo za rezervacijo. Potrudili se bomo enakomerno razporediti število gostov po tečajnikih – vsak enega oz. v kolikor kod ne bo imel, pa se mesta prerazporedijo na druge tečajnike. Doplačilo za večerjo za goste je 35€/osebo. Pijača ob večerji ni vključena v ceno. Prihod gostov ob 19.30.

 


PRIJAVE:

Kot vedno prijave zbiramo na info@pavus.si in na 041 264 478. Pošljite nam ime in priimek, telefonsko številko, e-naslov, način plačila (darilni bon ali predplačilo) ter ali želite goste na večerji.

Po prijavi dobite informacije za plačilo tečaja na vaš mail.

Mesto na tečaju si zagotovite šele s plačilom, zato priporočamo, da ga opravite čim prej.

Opomba za vse, ki bi radi koristili darilni bon:  ob prijavi na tečaj vas prosimo, da najavite koriščenje darilnega bona. Prosimo vas tudi, da nam sporočite številko darilnega bona.

Račun izdamo ob prihodu na tečaj oz. po tečaju, lahko se glasijo tudi na podjetje.

Število mest je omejeno na 10 oseb.  Za vsa vprašanja smo seveda dosegljivi na zgornjih kontaktih.

VEGANSKI VIKEND

VEGANSKI VIKEND

V petek in soboto, 24. in 25.1. 2025 Vikend posvečen hrani rastlinskega izvora: Za vse vegane in tudi za vse ostale, ki so radovedni, kaj vse zmorejo rastline. Menu je popolnoma enakovreden običajnemu meniju, saj jedi vsebujejo vse elemente svežine, hrustljavosti, umamija in seveda divje elemente h katerim stremimo v Pavusu pri vsaki jedi.

KUHARSKI TEČAJ Azija po moje

KUHARSKI TEČAJ Azija po moje

Naša družinska potovanja so pri meni vzbudila strast do Azijske kuhinje. Če vas zanima kako pripravim sushi, tataki, gyoza, katsu in še kaj, se mi pridružite na tečaju vajnuarju 2025

ZAPOSLIMO KUHARJA

ZAPOSLIMO KUHARJA

V našo ekipo bomo sprejeli novega člana. Kaj vam nudimo in kaj zahtevamo preverite tukaj.

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih: Martinov teden, Vikend tartufov, veganski vikend.. preberite več tukaj.

MICHELINOVA ZVEZDICA

MICHELINOVA ZVEZDICA

Z veseljem in navdušenjem sporočamo, da nam je Michelinov kulinarični vodič po restavracijah podelil 1 zvezdico. Preberite več o podelitvi, poglejte prejem in izjave...

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj