Novice
KUHARSKI TEČAJ – Enostavno svečano
Tokrat vam pokažemo kako se pripravite na kuhanje več hodnega menija na tak način, da boste tudi vi uživali v svečanih večerjah pri vas doma. Skrivnost je seveda v predpripravi. Recepti so praktični in zelo uporabni tudi čez leto. Tečaj je usmerjen tudi v zero waste kuhanje – skratka naučili se bomo uporabiti celo ribo in celega piščanca brez večjih odpadkov.
PRIPRAVLJALI BOMO:
Postrvin cheviche
Ribja juha s filejem in hrenovim tortelinom
Polnjen izkoščičen piščanec s tartufi
Brstični ohrovt s panceto
Rižev puding in kaki
KAKO POTEKA?
Tečaj bo kot običajno potekal tako, da ob 16.00 pridete samo tečajniki in kuhate do 19.30, ko se nam pridružijo morebitni gostje, ki jih lahko povabite na večerjo (dopl.), kjer bomo vse pripravljeno tudi pojedli.
TERMIN:
torek, 29. november 2022 ob 16.00 trenutno razprodano
sreda, 30.november 2022 ob 16.00 trenutno razprodano
sreda, 7.december 2022 ob 16.00 zbiramo prijave
RAZPISANI BODO NOVI TERMINI V 2023 - prijavite se na Pavus novičke
CENA:
Cena tečaja 150€ (pijača v kuharskem delu tečaja vključena v ceno) ali darilni bon (v kolikor vam je darilni bon potekel, nas prosim kontaktirajte, saj ga še vedno lahko izkoristite).
Če želite lahko na zaključno večerjo tečaja povabite gosta. Število mest je omejeno, zato prosimo za rezervacijo. Potrudili se bomo enakomerno razporediti število gostov po tečajnikih – vsak enega oz. v kolikor kod ne bo imel, se mesta prerazporedijo. Doplačilo za večerjo za goste je 35€/osebo. Pijača ob večerji ni vključena v ceno. Prihod gostov ob 19.30.
PRIJAVE:
Kot vedno prijave zbiramo na info@pavus.si in na 041 264 478.
Po prijavi dobite informacije za plačilo tečaja na vaš mail.
Mesto na tečaju si zagotovite šele s plačilom, zato priporočamo, da ga opravite čim prej.
Opomba za vse, ki bi radi koristili darilni bon: ob prijavi na tečaj vas prosimo, da najavite koriščenje darilnega bona. Prosimo vas tudi, da nam sporočite številko darilnega bona.
Račun izdamo ob prihodu na tečaj oz. po tečaju, lahko se glasijo tudi na podjetje.
Število mest je omejeno na 10 oseb. Za vsa vprašanja smo seveda dosegljivi na zgornjih kontaktih.
Bodite vedno obveščeni!
Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.