Novice

VEGANSKI VIKEND

Veganski vikend

Tema vikenda je tokrat veganska. Glavne zvezde naših krožnikov bodo tokrat rastline. Vse sile bomo usmerili v to, da iz njih izvabimo čim več različnih okusov in tekstur ter tako pripravimo maksimalno okusne jedi. Poskrbeli bomo tudi za vaše ne-veganske spremljevalce, saj bo na voljo tudi nekaj jedi iz našega rednega jedilnega lista, tudi mesnih.

Možno bo naročiti degustacijski menu od 5 do 8 hodov, ta vikend izjemoma po rednih cenah degustacijskih menijev.  


Ne zamudite veganskega vikenda in rezervirajte svojo mizo:

  • Prihodi v petek, 20. januarja, med 18.00 in 20.00
  • Prihodi v soboto, 21. januarja, za kosilo med 12.00 in 14.00 ter večerjo med 18.00 in 20.00


Rezervirajte tukaj in med opombe prosimo napišite koliko veganskih in koliko rednih menijev lahko pripravimo za vas.

DIVJI KULINARIČNI VEČER

DIVJI KULINARIČNI VEČER

V četrtek 25.5.2023 ob 18.30 bomo že 12. zapored pripravili kulinarični večer s poudarkom na Divji hrani. Tokrat smo v goste povabili kuharskega divjaka Jakoba Pintarja iz ljubljanskega Tabara in vinsko klet Mlečnik iz Vipave, ki nas že vrsto let navdušuje z naravnimi vini.

ZAPOSLIMO KUHARJA in NATAKARJA

ZAPOSLIMO KUHARJA in NATAKARJA

V našo ekipo bomo sprejeli 2 nova člana. Kaj vam nudimo in kaj zahtevamo preverite tukaj.

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj