Novice
Vsebina ni aktivna
Bodite vedno obveščeni!
Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.
Novice
Vsebina ni aktivna
V četrtek 25.5.2023 ob 18.30 bomo že 12. zapored pripravili kulinarični večer s poudarkom na Divji hrani. Tokrat smo v goste povabili kuharskega divjaka Jakoba Pintarja iz ljubljanskega Tabara in vinsko klet Mlečnik iz Vipave, ki nas že vrsto let navdušuje z naravnimi vini.
V našo ekipo bomo sprejeli 2 nova člana. Kaj vam nudimo in kaj zahtevamo preverite tukaj.
Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.
Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.
Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.
Za izboljšanje uporabniške izkušnje naša spletna stran uporablja piškotke. Poleg piškotkov, ki zagotavljajo funkcionalnost spletne strani, uporabljamo tudi piškotke za potrebe spletne analitike in integracijo socialnih omrežij.