Dogodki

Ribe in morski sadeži

Razpisujemo nov kuharski tečaj.

KDAJ:
  • ponedeljek 13. januarja 2020 ob 16.00 (izvedeno)
  • ponovitev tudi v torek 14.1. ob 16h (izvedeno)
  • ponovitev tudi v torek 21.1. ob 16h (izvedeno)

KJE:

v restavraciji Pavus na gradu v Laškem

KDO:

vi in Chef Marko Pavčnik

PROGRAM KUHARSKEGA TEČAJA & TEHNIKE:
  • Dimljena postrv (prekadite sami v domači pečici)
  • Poširana riba v olju
  • Sufle dimljenega lososa
  • Ravioli z gamberi, lososom in limeto
  • Spomladanski zavitki z brancinom in tartufi
  • Jajčna krema s tatarjem kapesant


Tečaj bo potekal tako: ob 16.00 pridejo samo tečajniki in kuhajo do 19.30, ko se nam pridružijo morebitni gostje, ki jih lahko povabite na večerjo, kjer bomo vse pripravljeno tudi pojedli, zraven pa postregli tudi sladico.


CENA:
  • cena tečaja je 120€  (pijača v kuharskem delu tečaja vključena v ceno) ali veljavni darilni bon (v kolikor vam je darilni bon potekel, me prosim kontaktirajte, saj ga še vedno lahko delno izkoristite).
  • če želite lahko na zaključno večerjo tečaja povabite goste. Število mest je omejeno, zato prosimo za rezervacijo. Potrudili se bomo enakomerno razporediti število gostov po tečajnikih. Doplačilo za večerjo za goste je 30€/osebo (pijača ob večerji ni vključena v ceno). Prihod gostov 19.30.

PRIJAVE:
  • kot vedno prijave zbiramo na info@pavus.si in na 041 264 478,
  • po prijavi dobite informacije o plačilu tečaja,
  • mesto na tečaju si zagotovite šele s plačilom, zato priporočamo, da ga opravite čim prej.

    Za vsa vprašanja smo seveda dosegljivi na zgornjih kontaktih.

Trenutno kategorija nima objavljenih vsebin.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.