Dogodki

Meso (3)

Naj vas (3) ne zavede, NE gre za nadaljevalni tečaj, je zgolj tretji mesni po vrsti glede na jedi, ki jih bomo delali. Kot vedno so tečaji namenjeni tako začetnikom, kot tudi tistim, ki so že bolj izkušeni.

KDAJ:
  • ponedeljek 27.1.2020 ob 16.00  (izvedeno)
  • torek 28.1.2020 ob 16.00 v restavraciji  (izvedeno)
  • ponedeljek 17.2.2020 ob 16.00 (izvedeno)

KJE:

v restavraciji Pavus na gradu v Laškem

KDO:

vi in Chef Marko Pavčnik

PROGRAM KUHARSKEGA TEČAJA & TEHNIKE:
  • Telečji karpačo z zelišči – mariniranje in priprava mesa za karpačo
  • Crème brûlée z račjimi jetri – enostavno, vrhunsko, kreativno
  • Zajčji file v tramezzinu – visoka hrustljavost s sočno sredico
  • Piščančji file z dagnajami – surf and turf – kako kombinirati morje in meso
  • Spring rolls s šitaki in govedino – vsaj malo Azije J
  • Beergundska govedina – kuhanje s pivom
  • Vrat krškopoljca sous vide in ocvrt  – naučite se uporabljati »slabše« dele mesa z združevanjem tehnik


Tečaj bo potekal tako: ob 16.00 pridejo samo tečajniki in kuhajo do 19.30, ko se nam pridružijo morebitni gostje, ki jih lahko povabite na večerjo, kjer bomo vse pripravljeno tudi pojedli, zraven pa postregli tudi sladico.


CENA:
  • cena tečaja je 120€  (pijača v kuharskem delu tečaja vključena v ceno) ali veljavni darilni bon (v kolikor vam je darilni bon potekel, me prosim kontaktirajte, saj ga še vedno lahko delno izkoristite).
  • Če želite lahko na zaključno večerjo tečaja povabite goste. Število mest je omejeno, zato prosimo za rezervacijo. Potrudili se bomo enakomerno razporediti število gostov po tečajnikih. Doplačilo za večerjo za goste je 30€/osebo (pijača ob večerji ni vključena v ceno). Prihod gostov 19.30.


Opomba za vse ki bi radi koristili darilni bon:  ob prijavi na tečaj vas prosimo, da najavite koriščenje darilnega bona. Prosimo vas tudi, da nam sporočite številko darilnega bona.


PRIJAVE:
  • kot vedno prijave zbiramo na info@pavus.si in na 041 264 478,
  • po prijavi dobite informacije o plačilu tečaja,
  • mesto na tečaju si zagotovite šele s plačilom, zato priporočamo, da ga opravite čim prej.


Za vsa vprašanja smo seveda dosegljivi na zgornjih kontaktih.

Trenutno kategorija nima objavljenih vsebin.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.