Vaše trenutno stanje
- Zahtevano
- Analitika
- Oglaševanje
Prikaži podrobnosti
Novice
Za vinoljube najpomembnejši praznik v letu bomo praznovali s pojedino kot se spodobi. Uporabili bomo vse tradicionalne sestavine in jih pripravili po naše. Pečeno gos bomo zamenjali s hrustljavimi, dišečimi in vznemirljivimi jedmi v več hodnem meniju ter preverili nov vinski letnik.
Gazpačo rdečega zelja
Tart z dimljenimi gobami in rumenjakom
Pavus bun
¤¤¤
Gosja jetra, temna čokolada in višnje
¤¤¤
Gozdna juha Pavus in račja pralina
¤¤¤
Gomolj in list krebuljice, kimchi, beurre blanc z lešniki, čili krisp
¤¤¤
Tortelini s kostanjem, tartufi in kozjim sirom v račjem konzomeju
¤¤¤
Hrustljav kunec, suhe marelice, jogurt in pistacija
¤¤¤
Prepeličja prsa, teksture topinamburja, vložene slive
¤¤¤
Kaki, mandarina in rakitovec
Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.