Novice

MARTINOV TEDEN

Martinov teden 8 do 16.11. 2024

Za vinoljube najpomembnejši praznik v letu bomo praznovali s pojedino kot se spodobi. Uporabili bomo vse tradicionalne sestavine in jih pripravili po naše. Pečeno gos bomo zamenjali s hrustljavimi, dišečimi in vznemirljivimi jedmi v več hodnem meniju ter preverili nov vinski letnik.

Tatar dimljenih gob, vložene lisičke, smrekova pena, črni ribez
Gosja jetra, figa in brioš
Kostanjevi tortelini s tartufom in kozjim sirom
Ptujski lük – konzume, pire, vložen, čips in črni lük
Kimči, beurre blanc, ožgana repa, račji konfit in čili crisp
Račja prsa, topinamburjev tart in vložene češnje
Sorbet mandarine, rakitovec, buča in žafran

Na voljo bo nekaj dodatnih jedi oz. zamenjav, tako da se bo za vsakogar našlo.
Rezervacije lahko naredite preko spletnega sistema:
TUKAJ

Cene po rednem ceniku:
5 hodov… 79,00 € z vinsko spremljavo 114,00€ na osebo
6 hodov… 89,00 € z vinsko spremljavo 131,00€ na osebo
7 hodov … 99,00 € z vinsko spremljavo 148,00€ na osebo
8 hodov… 109,00 € z vinsko spremljavo 165,00€ na osebo
9 hodov…119,00 € z vinsko spremljavo 182,00€ na osebo
10 hodov… 129,00 € z vinsko spremljavo 199,00€ na osebo


Tartufi vikend

Tartufi vikend

Ker nam jesen postreže z najbolj dišečo gomoljiko, ji bomo v restavraciji Pavus namenili pozornost cel vikend in celoten menu. Začnemo v petek, 29. novembra, do sobote 30. novembra 2024

KUHARSKI TEČAJ: Enostavno svečano

KUHARSKI TEČAJ: Enostavno svečano

Skupaj bomo raziskovali umetnost priprave svečanega decembrskega menija. Skrivnost je seveda v predpripravi..

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih: Martinov teden, Vikend tartufov, veganski vikend.. preberite več tukaj.

MICHELINOVA ZVEZDICA

MICHELINOVA ZVEZDICA

Z veseljem in navdušenjem sporočamo, da nam je Michelinov kulinarični vodič po restavracijah podelil 1 zvezdico. Preberite več o podelitvi, poglejte prejem in izjave...

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj