Novice

KUHARSKI TEČAJ Mojstri mesa

Dragi ljubitelji kulinarike,

 

Vabimo vas, da se nam pridružite na kuharskem tečaju, ki ga vodi chef  Marko Pavčnik. Tokrat tečaj za ljubitelje mesa - preko različnih tehnik in različnih vrst mesa do mojstra..

Postanite mojstri mesa.

Različne vrste mesa, bomo pripravili z različnimi tehnikami mariniranje, počasno pečenje, kontaktno pečenje … S tem tečajem bolje spoznate, kako se meso obnaša pri različnih načinih priprave, kar vam potem omogoča, da bolje pripravite jedi, ki jih že obvladate in se z veseljem lotite novih.

 

PRIPRAVLJALI BOMO:
  • Telečji tatar, gobe in hren
  • Ocvrt svinjski steak, tonkatsu solata
  • Mariniran steak po azijsko
  • Počasi pečeno svinjsko pleče (pulled pork), siracha majoneza, vložene kumare, mlada čebula
  • Goveji jeziki, kimči in dagnje
  • na ponvi pečen cel piščanec s timijanom in maslom, hladna gorčična omaka

 

TERMIN:

 - Ponedeljek 3.2. 2025 - izvedeno
 - sreda, 5.2.2025 - izvedeno

 

KAKO POTEKA?

Tečaj bo kot običajno potekal tako, da ob 16.00 pridete samo tečajniki in kuhate do 19.30 v kuhinji restavracije Pavus, ki je v času tečaja zaprta za ostale obiskovalce.

Ob 19.30 se nam pridružijo morebitni vaši gostje, ki jih lahko povabite na večerjo (dopl.), kjer bomo vse pripravljeno tudi pojedli.

 
CENA:

Cena tečaja 195€  ali plačilo z darilnim bonom. (v kolikor vam je darilni bon potekel, nas prosim kontaktirajte, saj ga še vedno lahko izkoristite). Cena vključuje, vse potrebne sestavine, recepte, pijačo med tečajem, večerjo za tečajnika in vodstvo chefa Marka Pavčnik.

 

GOSTJE NA VEČERJI:

Če želite lahko na zaključno večerjo tečaja povabite gosta. Število mest je omejeno, zato prosimo za rezervacijo. Potrudili se bomo enakomerno razporediti število gostov po tečajnikih – vsak enega oz. v kolikor kdo ne bo imel, se mesta prerazporedijo na ostale tečajnike.

Doplačilo za večerjo za goste je 40€/osebo.

Druga doplačila: Pijača ob večerji.


PRIJAVE:

Kot vedno prijave zbiramo na info@pavus.si  in na 041 264 478.

Po prijavi dobite informacije za plačilo tečaja na vaš mail.

 

Mesto na tečaju si zagotovite šele s plačilom, zato priporočamo, da ga opravite čim prej.

Opomba za vse, ki bi radi koristili darilni bon:  ob prijavi na tečaj vas prosimo, da najavite koriščenje darilnega bona. Prosimo vas tudi, da nam sporočite številko darilnega bona.

Račun izdamo ob prihodu na tečaj oz. po tečaju, lahko se glasijo tudi na podjetje.

Število mest je omejeno na 10 oseb.  Za vsa vprašanja smo seveda dosegljivi na zgornjih kontaktih.

Divji večer

Divji večer

Dogodek z najdaljšo tradicijo v restavraciji Pavus, bomo seveda organizirali tudi letos. Že  14. večer po vrsti, bomo tudi tokrat posvetili naravi in divjim sestavinam. Zagotovo najbolj divji menu v letu z divjo vinsko spremljavo. Pridružil se nam bo Mojmir Šiftar, ki ga širša javnost pozna kot sodnika v oddaji Masterchef, pravi dobrojedci pa ga poznajo kot chefa restavracije PEN KLUB v Ljubljani

PIKNIKovanje KRESovanje

PIKNIKovanje KRESovanje

Tokratna misija je spremeniti, začiniti in narediti piknik jedi kar se da vznemirljive in zabavne. Poglej meni in rezerviraj čisto drugačne jedi, kot ste jih bili vajeni!

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih:.. preberite več tukaj.

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

MICHELINOVA ZVEZDICA

MICHELINOVA ZVEZDICA

Z veseljem in navdušenjem sporočamo, da nam je Michelinov kulinarični vodič po restavracijah podelil 1 zvezdico. Preberite več o podelitvi, poglejte prejem in izjave...

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj