Novice

KUHARSKI TEČAJ Mojstri mesa

Kuharski tečaj Mojstri mesa

Postanite mojstri mesa. Različne vrste mesa, bomo pripravili z različnimi tehnikami od konfitirana do cvrtja, mariniranje steakov, pite, … S tem tečajem bolje spoznate, kako se meso obnaša pri različnih načinih priprave, kar vam potem omogoča, da bolje pripravite jedi, ki jih že obvladate in se z veseljem lotite novih.

PRIPRAVLJALI BOMO:
  • gyoza cmočki s svinjino
  • piščančja pita z gobami in listnatim testom
  • mariniran(je) steaka po azijsko
  • račji konfit in priloga
  • telečja parmigiana

TERMIN:

Ponedeljek 5. februar, 2024 ob 16.00 - zbiramo prijave


KAKO POTEKA?

Tečaj bo potekal tako, da ob 16.00 pridete samo tečajniki in kuhate do 19.30. Ob 19.30 se nam pridružijo morebitni vaši gostje, ki jih lahko povabite na večerjo (dopl.), kjer bomo vse pripravljeno tudi pojedli.

 

CENA:

Cena tečaja 165€  ali plačilo z darilnim bonom. Cena vključuje, vse potrebne sestavine, recepte, pijačo med tečajem, večerjo za tečajnika in vodstvo chefa Marka Pavčnik.

 

Če želite lahko na zaključno večerjo tečaja povabite gosta. Število mest je omejeno, zato prosimo za rezervacijo. Potrudili se bomo enakomerno razporediti število gostov po tečajnikih – vsak enega oz. v kolikor kod ne bo imel, se mesta prerazporedijo.

Doplačilo za večerjo za goste je 40€/osebo.

Druga doplačila: Pijača ob večerji.


PRIJAVE:

Kot vedno prijave zbiramo na info@pavus.si  in na 041 264 478.

Po prijavi dobite informacije za plačilo tečaja na vaš mail.

 

Mesto na tečaju si zagotovite šele s plačilom, zato priporočamo, da ga opravite čim prej.

Opomba za vse, ki bi radi koristili darilni bon:  ob prijavi na tečaj vas prosimo, da najavite koriščenje darilnega bona. Prosimo vas tudi, da nam sporočite številko darilnega bona.

Račun izdamo ob prihodu na tečaj oz. po tečaju, lahko se glasijo tudi na podjetje.

Število mest je omejeno na 10 oseb.  Za vsa vprašanja smo seveda dosegljivi na zgornjih kontaktih.

Tartufi vikend

Tartufi vikend

Ker nam jesen postreže z najbolj dišečo gomoljiko, ji bomo v restavraciji Pavus namenili pozornost cel vikend in celoten menu. Začnemo v petek, 29. novembra, do sobote 30. novembra 2024

KUHARSKI TEČAJ: Enostavno svečano

KUHARSKI TEČAJ: Enostavno svečano

Skupaj bomo raziskovali umetnost priprave svečanega decembrskega menija. Skrivnost je seveda v predpripravi..

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih: Martinov teden, Vikend tartufov, veganski vikend.. preberite več tukaj.

MICHELINOVA ZVEZDICA

MICHELINOVA ZVEZDICA

Z veseljem in navdušenjem sporočamo, da nam je Michelinov kulinarični vodič po restavracijah podelil 1 zvezdico. Preberite več o podelitvi, poglejte prejem in izjave...

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj