Novice
KUHARSKI TEČAJ Mojstri mesa
Kuharski tečaj Mojstri mesa
Postanite mojstri mesa. Različne vrste mesa, bomo pripravili z različnimi tehnikami od konfitirana do cvrtja, mariniranje steakov, pite, … S tem tečajem bolje spoznate, kako se meso obnaša pri različnih načinih priprave, kar vam potem omogoča, da bolje pripravite jedi, ki jih že obvladate in se z veseljem lotite novih.
PRIPRAVLJALI BOMO:
- gyoza cmočki s svinjino
- piščančja pita z gobami in listnatim testom
- mariniran(je) steaka po azijsko
- račji konfit in priloga
- telečja parmigiana
TERMIN:
Ponedeljek 5. februar, 2024 ob 16.00 - zbiramo prijave
KAKO POTEKA?
Tečaj bo potekal tako, da ob 16.00 pridete samo tečajniki in kuhate do 19.30. Ob 19.30 se nam pridružijo morebitni vaši gostje, ki jih lahko povabite na večerjo (dopl.), kjer bomo vse pripravljeno tudi pojedli.
CENA:
Cena tečaja 165€ ali plačilo z darilnim bonom. Cena vključuje, vse potrebne sestavine, recepte, pijačo med tečajem, večerjo za tečajnika in vodstvo chefa Marka Pavčnik.
Če želite lahko na zaključno večerjo tečaja povabite gosta. Število mest je omejeno, zato prosimo za rezervacijo. Potrudili se bomo enakomerno razporediti število gostov po tečajnikih – vsak enega oz. v kolikor kod ne bo imel, se mesta prerazporedijo.
Doplačilo za večerjo za goste je 40€/osebo.
Druga doplačila: Pijača ob večerji.
PRIJAVE:
Kot vedno prijave zbiramo na info@pavus.si in na 041 264 478.
Po prijavi dobite informacije za plačilo tečaja na vaš mail.
Mesto na tečaju si zagotovite šele s plačilom, zato priporočamo, da ga opravite čim prej.
Opomba za vse, ki bi radi koristili darilni bon: ob prijavi na tečaj vas prosimo, da najavite koriščenje darilnega bona. Prosimo vas tudi, da nam sporočite številko darilnega bona.
Račun izdamo ob prihodu na tečaj oz. po tečaju, lahko se glasijo tudi na podjetje.
Število mest je omejeno na 10 oseb. Za vsa vprašanja smo seveda dosegljivi na zgornjih kontaktih.
Bodite vedno obveščeni!
Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.