Novice

Kuharski tečaj ENOSTAVNO VRHUNSKO

Tokrat vam pokažemo kako lahko skuhate zares vrhunske jedi skoraj brez truda. Zato seveda potrebujete premium sestavine iz katerih lahko pripravite kulinarične presežke. Pokazali vam bomo kako se pripravijo in kje se kupijo.

 

PRIPRAVLJALI BOMO:

  • Ostrige, dimljen losos in hobotnica
  • Gamberi v panko drobtinah in wakame alge
  • Kapesante in cvetača
  • Gosja jetra in jabolka
  • Teletina in gorčica
  • Jogurt, hrustljave perle in gozdna jagoda

 

KAKO POTEKA?

Tečaj bo kot običajno potekal tako, da ob 16.00 pridejo samo tečajniki in kuhajo do 19.30, ko se nam pridružijo morebitni gostje, ki jih lahko povabite na večerjo, kjer bomo vse pripravljeno tudi pojedli.

 

TERMIN:

sreda, 26. januar 2022 ob 16.00


CENA:

Tokrat je cena tečaja 150€  zaradi dražjih sestavin tečaja (pijača v kuharskem delu tečaja vključena v ceno) ali darilni bon + 30 eur doplačila za sestavine (v kolikor vam je darilni bon potekel, me prosim kontaktirajte, saj ga še vedno lahko izkoristite).

 

Če želite lahko na zaključno večerjo tečaja povabite goste. Število mest je omejeno, zato prosimo za rezervacijo. Potrudili se bomo enakomerno razporediti število gostov po tečajnikih. Doplačilo za večerjo za goste je tokrat 40€/osebo (pijača ob večerji ni vključena v ceno). Prihod gostov 19.30.

 


PRIJAVE:

Kot vedno prijave zbiramo na info@pavus.si in na 041 264 478.

Po prijavi dobite informacije za plačilo tečaja na vaš mail.

Mesto na tečaju si zagotovite šele s plačilom, zato priporočamo, da ga opravite čim prej.

Opomba za vse, ki bi radi koristili darilni bon:  ob prijavi na tečaj vas prosimo, da najavite koriščenje darilnega bona. Prosimo vas tudi, da nam sporočite številko darilnega bona.

Račun izdamo ob prihodu na tečaj oz. po tečaju.

Število mest je omejeno na 10 oseb. PCT je obvezen in se preverja pred vstopom. Glede na trenutno situacijo tudi cepljenim svetujemo samotestiranje. Medicinske maske obvezne.

 

Za vsa vprašanja smo seveda dosegljivi na zgornjih kontaktih.

Kuharski tečaj ENOSTAVNO VRHUNSKO

Kuharski tečaj ENOSTAVNO VRHUNSKO

Tokrat vam pokažemo kako lahko skuhate zares vrhunske jedi skoraj brez truda. Zato seveda potrebujete premium sestavine iz katerih lahko pripravite kulinarične presežke. Pokazali vam bomo kako se pripravijo in kje se kupijo 26.1.2022

Kuharski tečaj RIBE 2022

Kuharski tečaj RIBE 2022

18 in 19.1. 2022 Naš naslednji kuharski tečaj je posvečen ribam in različnim tehnikam priprave. Spoznali boste več o tehnikah kot so: mariniranje, cvrtje, dimljenje, filiranje, nizkotemperaturna priprava, BBQ. Seveda bomo pripravljali tudi zanimive omake, priloge in solate. Pripravljali bomo..

KORIŠČENJE TURISTIČNEGA BONA - BON 21

KORIŠČENJE TURISTIČNEGA BONA - BON 21

Turistične bone BON21 lahko koristite pri nas. Dokumentacijo je potrebno urediti še pred vašim obiskom. Več informaciji dobite v tej novici.

Nakup darilnega bona

Nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj