Novice
KUHARSKI TEČAJ: Enostavno svečano
Dragi ljubitelji kulinarike,
Vabimo vas, da se nam pridružite na kuharskem tečaju, ki ga vodi chef Marko Pavčnik. Skupaj bomo raziskovali umetnost priprave svečanega decembrskega menija. Skrivnost je seveda v predpripravi, da lahko potem na večerji tudi vi uživate v družbi gostov. Recepti bodo zasnovani tako, da so praktični in zelo uporabni tudi čez leto. Marko Pavčnik bo delil svoje dragocene nasvete, trike in kuharske skrivnosti, ki bodo pripomogli k temu, da bo vaša decembrska večerja nepozabna.
MENU:
TERMIN:
Ponedeljek 25. november 2024 – polno
Torek, 26.november 2024 - pono
sreda 27.11.2024 - polno
ponedeljek 2.12.2024 - polno
(zadnja posodbitev 8.11.2024 19:45)
Lahko pa se vpišete v čakalno listo s pripisom kateri datum bi eventuelno lahko prišli.
KAKO POTEKA?
Tečaj bo kot običajno potekal tako, da ob 16.00 pridete samo tečajniki in kuhate do 19.30.
Ob 19.30 se nam pridružijo morebitni vaši gostje, ki jih lahko povabite na večerjo (dopl.), kjer bomo vse pripravljeno tudi pojedli.
CENA:
Cena tečaja 195€ ali plačilo z darilnim bonom. Cena vključuje, vse potrebne sestavine, recepte, pijačo med tečajem, večerjo za tečajnika in vodstvo chefa Marka Pavčnik.
Če želite lahko na zaključno večerjo tečaja povabite gosta. Število mest je omejeno, zato prosimo za rezervacijo. Potrudili se bomo enakomerno razporediti število gostov po tečajnikih – vsak enega oz. v kolikor kod ne bo imel, se mesta prerazporedijo.
Doplačilo za večerjo za goste je 40€/osebo.
Druga doplačila: Pijača ob večerji.
PRIJAVE:
Kot vedno prijave zbiramo na info@pavus.si in na 041 264 478.
Po prijavi dobite informacije za plačilo tečaja na vaš mail.
Mesto na tečaju si zagotovite šele s plačilom, zato priporočamo, da ga opravite čim prej.
Opomba za vse, ki bi radi koristili darilni bon: ob prijavi na tečaj vas prosimo, da najavite koriščenje darilnega bona. Prosimo vas tudi, da nam sporočite številko darilnega bona.
Račun izdamo ob prihodu na tečaj oz. po tečaju, lahko se glasijo tudi na podjetje.
Število mest je omejeno na 10 oseb. Za vsa vprašanja smo seveda dosegljivi na zgornjih kontaktih.
Bodite vedno obveščeni!
Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.