Novice

KUHARSKI TEČAJ: Enostavno svečano

Dragi ljubitelji kulinarike,

Vabimo vas, da se nam pridružite na kuharskem tečaju, ki ga vodi chef  Marko Pavčnik. Skupaj bomo raziskovali umetnost priprave svečanega decembrskega menija. Skrivnost je seveda v predpripravi, da lahko potem na večerji tudi vi uživate v družbi gostov. Recepti bodo zasnovani tako, da so praktični in zelo uporabni tudi čez leto. Marko Pavčnik bo delil svoje dragocene nasvete, trike in kuharske skrivnosti, ki bodo pripomogli k temu, da bo vaša decembrska večerja nepozabna.

Kaj točno bomo pripravljali na tečaju vam sporočimo naknadno, že zdaj pa vam sporočamo datum prvega tečaja, da se lahko shranite datum ali se celo že sedaj prijavite.

 

MENU:

Blini, tatar dimljenega lososa, kaviar
¤¤¤
Ricotta, pesto pistacije, melancani, inčuni
¤¤¤
Rakova juha s pečenim česnom
¤¤¤
Ricotta, pesto pistacije, melancani, inčuni
¤¤¤

Wellington svinjskega fileja, solatni srčki s sončnicami

¤¤¤
Choux sladica s cimetom

 

TERMIN:

Ponedeljek 4.december- -razprodano - sprejemamo vpise na čakalno listo
Torek 5. december- 1 prosto mesto

 

KAKO POTEKA?

Tečaj bo kot običajno potekal tako, da ob 16.00 pridete samo tečajniki in kuhate do 19.30.

Ob 19.30 se nam pridružijo morebitni vaši gostje, ki jih lahko povabite na večerjo (dopl.), kjer bomo vse pripravljeno tudi pojedli.

 
CENA:

Cena tečaja 150€  ali plačilo z darilnim bonom. Cena vključuje, vse potrebne sestavine, recepte, pijačo med tečajem, večerjo za tečajnika in vodstvo chefa Marka Pavčnik.

 

Če želite lahko na zaključno večerjo tečaja povabite gosta. Število mest je omejeno, zato prosimo za rezervacijo. Potrudili se bomo enakomerno razporediti število gostov po tečajnikih – vsak enega oz. v kolikor kod ne bo imel, se mesta prerazporedijo.

Doplačilo za večerjo za goste je 35€/osebo.

Druga doplačila: Pijača ob večerji.


PRIJAVE:

Kot vedno prijave zbiramo na info@pavus.si  in na 041 264 478.

Po prijavi dobite informacije za plačilo tečaja na vaš mail.

 

Mesto na tečaju si zagotovite šele s plačilom, zato priporočamo, da ga opravite čim prej.

Opomba za vse, ki bi radi koristili darilni bon:  ob prijavi na tečaj vas prosimo, da najavite koriščenje darilnega bona. Prosimo vas tudi, da nam sporočite številko darilnega bona.

Račun izdamo ob prihodu na tečaj oz. po tečaju, lahko se glasijo tudi na podjetje.

Število mest je omejeno na 10 oseb.  Za vsa vprašanja smo seveda dosegljivi na zgornjih kontaktih.

Med prazniki zaprto

Med prazniki zaprto

 Restavracija Pavus je zaprta do četrtka, 2.5.2024, Ponovno odpiramo v petek, 3.5.2024 Hvala za razumevanje. Vabljeni, da rezervirate za vaš naslednji obisk na www.pavus.si

 

Pavus restaurant is closed until May 2, 2024.We re-open on Friday, May 3, 2024. Please book for your next visit at www.pavus.si

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih: Divji kulinarični večer, Cocktail show cooking, JRE sosed,.. preberite več tukaj.

PIKNIKovanje KRESovanje

PIKNIKovanje KRESovanje

Tokratna misija je spremeniti, začiniti in narediti piknik jedi kar se da vznemirljive in zabavne. Poglej meni in rezerviraj čisto drugačne jedi, kot ste jih bili vajeni!

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj