Novice

KUHARSKI TEČAJ Azija po moje

Naša družinska potovanja so pri meni vzbudila strast do Azijske kuhinje. Če vas zanima kako pripravim sushi, tataki, gyoza, katsu in še kaj, se mi pridružite na tečaju azijske kuhinje.

 

PRIPRAVLJALI BOMO:

Suši

Goveji tataki

Gyoza cmočki z gamberi, piščancem in gobami

Potrebuševina 5 spice (z mešanico 5 začimb)

Curry piščanec

Sezamov sladoled

 

KAKO POTEKA?

Tečaj bo kot običajno potekal tako, da ob 16.00 pridejo samo tečajniki in kuhajo do 19.30, ko se nam pridružijo morebitni gostje, ki jih lahko povabite na večerjo, kjer bomo vse pripravljeno tudi pojedli.

 

TERMIN:

torek, 14. januar 2025 ob 16.00  - izvedeno
sreda, 15.januar 2025 ob 16.00  - izvedeno

CENA:

Tokrat je cena tečaja 195€   (pijača v kuharskem delu tečaja vključena v ceno) ali veljaven darilni bon (v kolikor vam je darilni bon potekel, me prosim kontaktirajte, saj ga še vedno lahko izkoristite).

Če želite lahko na zaključno večerjo tečaja povabite goste. Število mest je omejeno, zato prosimo za rezervacijo. Načeloma 1 gost na tečajnika, razen. če kdo gosta ne bi imel, potem se potrudimo in enakomerno razporedmo število gostov po tečajnikih. Doplačilo za večerjo za goste je tokrat 40€/osebo (pijača ob večerji ni vključena v ceno). Prihod gostov 19.30.

 


PRIJAVE:

Kot vedno prijave zbiramo na info@pavus.si in na 041 264 478.

Po prijavi dobite informacije za plačilo tečaja na vaš mail.

Mesto na tečaju si zagotovite šele s plačilom, zato priporočamo, da ga opravite čim prej.

Opomba za vse, ki bi radi koristili darilni bon:  ob prijavi na tečaj vas prosimo, da najavite koriščenje darilnega bona. Prosimo vas tudi, da nam sporočite številko darilnega bona.

Račun izdamo ob prihodu na tečaj oz. po tečaju.

Število mest je omejeno na 10 oseb.

Za vsa vprašanja smo seveda dosegljivi na zgornjih kontaktih.

Divji večer

Divji večer

Dogodek z najdaljšo tradicijo v restavraciji Pavus, bomo seveda organizirali tudi letos. Že  14. večer po vrsti, bomo tudi tokrat posvetili naravi in divjim sestavinam. Zagotovo najbolj divji menu v letu z divjo vinsko spremljavo. Pridružil se nam bo Mojmir Šiftar, ki ga širša javnost pozna kot sodnika v oddaji Masterchef, pravi dobrojedci pa ga poznajo kot chefa restavracije PEN KLUB v Ljubljani

PIKNIKovanje KRESovanje

PIKNIKovanje KRESovanje

Tokratna misija je spremeniti, začiniti in narediti piknik jedi kar se da vznemirljive in zabavne. Poglej meni in rezerviraj čisto drugačne jedi, kot ste jih bili vajeni!

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih:.. preberite več tukaj.

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

MICHELINOVA ZVEZDICA

MICHELINOVA ZVEZDICA

Z veseljem in navdušenjem sporočamo, da nam je Michelinov kulinarični vodič po restavracijah podelil 1 zvezdico. Preberite več o podelitvi, poglejte prejem in izjave...

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj