Novice

KUHARSKI TEČAJ Azija po moje

Naša družinska potovanja so pri meni vzbudila strast do Azijske kuhinje. Če vas zanima kako pripravim sushi, tataki, gyoza, katsu in še kaj, se mi pridružite na tečaju azijske kuhinje.

 

PRIPRAVLJALI BOMO:

Suši

Goveji tataki

Gyoza cmočki z gamberi, piščancem in gobami

Potrebuševina 5 spice (z mešanico 5 začimb)

Curry piščanec

Sezamov sladoled

 

KAKO POTEKA?

Tečaj bo kot običajno potekal tako, da ob 16.00 pridejo samo tečajniki in kuhajo do 19.30, ko se nam pridružijo morebitni gostje, ki jih lahko povabite na večerjo, kjer bomo vse pripravljeno tudi pojedli.

 

TERMIN:

torek, 10.januar 2023 ob 16.00 - polno
sreda, 11. januar 2023 ob 16.00 - polno
torek, 17.januar 2023 ob 16.00


CENA:

Tokrat je cena tečaja 150€   (pijača v kuharskem delu tečaja vključena v ceno) ali veljaven darilni bon (v kolikor vam je darilni bon potekel, me prosim kontaktirajte, saj ga še vedno lahko izkoristite).

 

Če želite lahko na zaključno večerjo tečaja povabite goste. Število mest je omejeno, zato prosimo za rezervacijo. Potrudili se bomo enakomerno razporediti število gostov po tečajnikih. Doplačilo za večerjo za goste je tokrat 35€/osebo (pijača ob večerji ni vključena v ceno). Prihod gostov 19.30.

 


PRIJAVE:

Kot vedno prijave zbiramo na info@pavus.si in na 041 264 478.

Po prijavi dobite informacije za plačilo tečaja na vaš mail.

Mesto na tečaju si zagotovite šele s plačilom, zato priporočamo, da ga opravite čim prej.

Opomba za vse, ki bi radi koristili darilni bon:  ob prijavi na tečaj vas prosimo, da najavite koriščenje darilnega bona. Prosimo vas tudi, da nam sporočite številko darilnega bona.

Račun izdamo ob prihodu na tečaj oz. po tečaju.

Število mest je omejeno na 10 oseb.

Za vsa vprašanja smo seveda dosegljivi na zgornjih kontaktih.

Ekipa je nazaj

Ekipa je nazaj

Našega dopust je konec in v torek, 7.2. začnemo z nov sezono od 18.00 dalje in ker smo zelo spočiti, bomo z vami tudi na praznik 8.2. po sobotnem urniku, torej od 12. dalje. Vabljeni!

Valentinovo 2023

Valentinovo 2023

Vabljeni v toplo zavetje grajskega stolpa, kjer se čas ustavi in se lahko prepustite čudovitemu večeru.Chef Marko Pavčni je zasnoval poseben menu za ta večer.

ZAPOSLIMO KUHARJA

ZAPOSLIMO KUHARJA

V našo ekipo bomo sprejeli novega člana. Kaj vam nudimo in kaj zahtevamo preverite tukaj.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj