Vaše trenutno stanje
- Zahtevano
- Analitika
- Oglaševanje
Prikaži podrobnosti
Poletni večeri na grajski terasi so kot naročeni za dogodke na katerih bomo jedi ustvarjali pred vašimi očmi, saj se kuharji pridružimo gostom na terasi. Zraven bomo postregli s kreativnimi pivi iz Pivovarne CLEF in nekaj domačimi cocktaili. Za vzdušje bo poskrbel DJ. Za hrano Marko s Pavus ekipo in pa gost, prijatelj, chef Miran Ojsteršek iz gostilne Oštirka.
V našo ekipo bomo sprejeli 2 nova člana. Kaj vam nudimo in kaj zahtevamo preverite tukaj:
Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih:.. preberite več tukaj.
Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.
Z veseljem in navdušenjem sporočamo, da nam je Michelinov kulinarični vodič po restavracijah podelil 1 zvezdico. Preberite več o podelitvi, poglejte prejem in izjave...
Marko Pavčnik (roj. 1980), slovenski kulinarični divjak z dušo. Kuharski samouk, ki predstavlja enega najvidnejših kreatorjev slovenske kuhinje. Svojo profesionalno pot piše, kjer jo je kot mlad kulinarični navdušenec začel - na Gradu Tabor Laško.
Naša filozofija je skozi lokalno nabrane surovine s sodobnimi kuharskimi tehnikami pričarati gostom nepozabne kreacije. Ustvarjamo novo slovensko kuhinjo na meji med mestom in naravo, za srednjeveškim obzidjem se dviga Grad Tabor.
Kulinarična divjost je zveza, ki nas opiše. Svojo strast do kulinarike kreiramo na svojevrsten, a sodoben način. Preplet domače narave in divjina gozda so navdihi, ki skozi barve, teksture in okuse očarajo.
Z organizacijo dogodkov vam bomo v restavraciji Pavus pričarali nepozabne občutke in spomine. Presenetite svoje prijatelje. Razvajajte jih z lokalnimi, svežimi specialitetami in moderno slovensko kulinariko.
Pavus vinoteko sestavljajo skrbno izbrana lokalna in globalna vina. Vinska karta šteje približno 150 etiket. Vsaka steklenica vina je zgodba zase, a skupaj z našimi kulinaričnimi kreacijami pišemo zgodbo prihodnost.
Naša posebnost so tudi izvirna in posebna ponudba žganj slovenskih in tujih žganje-kuharjev. Ob vrhunski kulinarični izkušnji, kozarcu vina, se prileže tudi šilce žganja.
Kulinarična divjost je zveza, ki nas opiše. Svojo strast do kulinarike kreiramo na svojevrsten, a sodoben način. Preplet domače narave in divjina gozda so navdihi, ki skozi barve, teksture in okuse očarajo.
Ko vstopite v mističen Grad Tabor Laško, vam ekipa restavracije Pavus obljublja divjo, estetsko doživetje. Raznovrstni degustacijski meniji v sozvočju letnih časov. Nikakor ne pozabimo na domače mlečne kruhke, niti na ekološko pridelano zelenjavo, navdušenje pa dosegamo z nenavadnimi cvetovi, brsti ali divjaškimi plodovi.
Surovine pridobivamo od lokalnih pridelovalcev hrane ali pa se kar sami odpravimo na sprehod v bližnji gozd, kjer z gozdnimi plodovi in darovi narave ustvarjamo kreacije, ki premagajo običajnost. Narava je naša inspiracija.
Naša filozofija je skozi lokalno nabrane surovine s sodobnimi kuharskimi tehnikami pričarati gostom nepozabne kreacije. Ustvarjamo novo slovensko kuhinjo na meji med mestom in naravo, za srednjeveškim obzidjem se dviga Grad Tabor.
Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.