Novice

Vikend tartufov 25-27.11.2021

Med 25. in 27. novembrom bomo pripravili čisto nov menu v katerem bomo vključili sveže bele in črne tartufe. Število menijev bo omejeno, zato pohitite z rezervacijo 03 62 00 723 ali uporabite naš spletni obrazec

Pozdravi:
Cvetača in tartuf
Buns polnjen s hišno pašteto in tartufi ter hruška
Tartufov vrtiček
¤¤¤
Tatar jadranskih gamberov, granny smith jabolko, majoneza jurčkov in bel tartuf
¤¤¤
Kremna ješprenova ričota, krapačo brancina, bel tartuf
¤¤¤
Krompirjeva pena, hrustljav rumenjak, bel tartuf, demi glace in brunoise zelene
¤¤¤
Kostanjevi tortelini, konzome, črni tartuf
¤¤¤
Jelenov file, gosja jetra, črni tartuf, demi glace, zelenjava
¤¤¤
Tartufov sladoled, kaviar, črni tartufi
 ¤¤¤
Kolač tartufa in črnih oliv, čokoladni ganaš s solnim cvetom, tartuf

Cena menija 120€/osebo

Divji večer

Divji večer

Dogodek z najdaljšo tradicijo v restavraciji Pavus, bomo seveda organizirali tudi letos. Že  14. večer po vrsti, bomo tudi tokrat posvetili naravi in divjim sestavinam. Zagotovo najbolj divji menu v letu z divjo vinsko spremljavo.Pridružil se nam bo mladi in strastni chef Bistroja Georgie iz Ljubljane: Gregor Jelnikar

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih: Divji kulinarični večer, Cocktail show cooking, JRE sosed,.. preberite več tukaj.

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj