Novice

Divji večer

Organiziramo že 14. tradicionalni večer divje elegance

23.5.2024   ob 18.00


Dogodek z najdaljšo tradicijo v restavraciji Pavus, bomo seveda organizirali tudi letos. Že  14. večer po vrsti, bomo tudi tokrat posvetili naravi in divjim sestavinam. Zagotovo najbolj divji menu v letu z divjo vinsko spremljavo.

Pridružil se nam bo mladi in strastni chef Bistroja Georgie iz Ljubljane: Gregor Jelnikar je kuhar, divjak, predstavnik mlajše generacije chefov s katerim neizmerno rad sodelujem. Gregor  je prodoren znanec kuhanja in v njegovem Georgie bistro se uživa z vsemi čuti. Ker sta dva chefa boljša kot eden, bomo zakuhali en čudovit divji večer.

Da pa ne ostanemo samo pri hrani, smo v goste povabili tudi Guerila wines, ki je več kot primerna za spajanje z divjimi sestavinami, saj pridelujejo zgolj biodinamična vina.

Pozdravi iz kuhinje
 Pavus zeliščna juha - Marko
Bezeg inčuni in luštrek – Marko
Sendvič iz kopriv - Gregor
¤¤¤
Cheviche sulca in japonskega dresnika - Marko
¤¤¤
“Ramen” modroplavute tune, tartufi, zelena - Gregor
¤¤¤
Jagnje na travniku - Marko
¤¤¤
Rižota z morskimi ježki, pena morskih alg, slanuše - Gregor
¤¤¤
Hrbet jelena zorjenega v riževem kojiju, topinambur, smrekovi vršički, jerebika - Gregor
¤¤¤
Zajčja detelja, smreka, jurčki in gozdna jagoda - Marko


Cena 6 hodnega menija + dva pozdrava ter vinska spremljava je 80€ na osebo

Ne zamudite edinstvenega večera in rezervirajte na tej povezavi.

Divji večer

Divji večer

Dogodek z najdaljšo tradicijo v restavraciji Pavus, bomo seveda organizirali tudi letos. Že  14. večer po vrsti, bomo tudi tokrat posvetili naravi in divjim sestavinam. Zagotovo najbolj divji menu v letu z divjo vinsko spremljavo.Pridružil se nam bo mladi in strastni chef Bistroja Georgie iz Ljubljane: Gregor Jelnikar

Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Napovedujemo kar nekaj dogodkov v prihodnjih mesecih: Divji kulinarični večer, Cocktail show cooking, JRE sosed,.. preberite več tukaj.

Spletni nakup darilnega bona

Spletni nakup darilnega bona

Podarite doživetje! Kulinarično doživetje v grajskem ambientu ali kuharski tečaj z Markom Pavčnikom
Hitro in enostavno do darila v vaš e-predal ali po pošti.

Nova ocena

Nova ocena

Ponovno sta na s obiskala Uroš in Violeta Mencinger iz kulinaričnega portala VIVI.

Bodite vedno obveščeni!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Evropski sklad za regionalni razvoj